Okouzlí Vás na první pohled
Vliesové tapety Fiona Vás hned na první pohled okouzlí svým elegantním vzhledem. Není divu, jejich design vzniká v samotné pravlasti tapet, v severském Švédsku. Využití nejmodernější továrny v Evropě ve spojení s vysoce kvalitními pigmenty, které díky stálobarevnému povrchu nevyblednou, ale ani se nevymyjí, dává vzniknout vliesovým tapetám té nejvyšší kvality.

vliesova tapeta nordic blossom

Odolný materiál, snadné lepení
Pro vliesové neboli non-woven tapety je charakteristické, že mají na své rubové straně tenký sklovláknitý filc. Výhodou této technologie je stálost materiálu, nehrozí, že se roztrhnou, roztáhnou, anebo naopak smrští. Další velkou předností ve srovnání s papírovou tapetovou klasikou je velmi snadné lepení a napojování vzoru. A protože se lepidlo nanáší přímo na stěnu, nepotřebujete ani tapetový stůl.

pruhovana tapeta nordic home

Vzhled uspokojí i nejnáročnější
Zpátky ale k jejich nádhernému designu. Pestrá paleta sestávající se z mnoha barev, vzorů a tvarů přináší řešení pro každou příležitost a pro každého zákazníka, včetně těch nejnáročnějších. Ať už se rozhodnou nalepit je ve své ložnici, obývacím pokoji či domácí pracovně nebo kanceláři, výsledný dojem je úchvatný. Navíc díky stálobarevnému povrchu, který je navíc omyvatelný, si uchovají svůj krásný vzhled po dlouhou dobu.

jemny dekor tapety parsley aqua

Inspirujte se
Pokud hledáte inspiraci pro svůj interiér, doporučujeme Vám prohlédnout si jednotlivé kolekce. Tapety z kolekce Fiona Ocean Colours nebo Fiona Prestige dodají Vašemu domovu decentní moderní vzhled. Milujete proužky? Pak jste na tom stejně jako Skandinávci. Zkuste design Fiona Nordic Home! Pokud toužíte po domově plném romantiky, Fiona Botanic Garden nebo Fiona Nordic Blossom rozhodně stojí přinejmenším za úvahu. Volte barvy a vzory dle libosti a radujte se z nové proměny!

decentni tapeta ocean colours

Jedna z nejuznávanějších značek
Je mnoho důvodů, proč tapety Fiona patří mezi nejuznávanější v celé Evropě: využití nejnovějších trendů a zohlednění estetických požadavků svých zákazníků, stejně jako ambice o symbiózu krásných vzorů a využití těch nejlepších možných materiálů a technik mající své kořeny ještě v době, než přešla od jejich návrháře, P.L.Bronnera, učícího se od slavného dánského malíře Kroyera, k moderní dánské společnosti zaměstnávající ty nejlepší ve svém oboru.

vyhody tapet Fiona

Vytapetujte si ten nekrásnější domov i Vy!
Flügger & Fiona distribuce JanoCo s.r.o., výhradní distributor produktů Flügger a Fiona www.flugger.cz, www.fiona-walldesign.com