Mnohem lepší je obrátit se na odborníky a nechat si od nich poradit. Bezplatné poradenství i široký výběr matrací ryze české výroby naleznete u tradiční společnosti Grossmann spol. s.r.o. Zabývá se výrobou zdravotních matrací a produktů pro zdravé spaní již od roku 1999. Zde můžete nalézt nejen cenné rady, ale i ty správné matrace.

Matrace standardních i atypických rozměrů

V sortimentu najdete vysoce kvalitní matrace různých cenových kategorií tak, ať si každý může vybrat takovou, která bude odpovídat jeho potřebám i možnostem. K dostání jsou v typizovaných rozměrech, tedy matrace 90x200 cm, 120x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm. Specializací je však rovněž výroba matrací na míru atypických rozměrů. Můžete si nechat zhotovit matraci na přání, a to bez příplatku! Společnost Grossmann spol. s.r.o. zhotovuje nejen matrace, ale šije si i potahy, takže lze maximálně vyhovět vašim přáním. Společnost Grossmann splňujeme ISO normy a záruku kvality. Veškerý sortiment matrací nese označení logem Český výrobek.

I ty nejlevnější matrace od této společnosti zaručují kvalitu použitých materiálů i technické provedení. Všechny matrace nabízí bezkonkurenční poměr ceny a kvality. Zakoupit můžete matrace začínající někde kolem částky 1 999 Kč.

Výběr vhodné matrace
Nabídku matrací tvoří cenově nejvýhodnější PUR a sendvičové matrace, dále matrace ze studené pěny – kokoslatex, velice oblíbené pružinové a taštičkové matrace nebo nejluxusnější latexové matrace. Nechybí ani matrace pro děti a antibakteriální matrace, jež jsou určeny alergikům a astmatikům. Na své si přijde každý, kdo chce spát zdravě.

Mezi nejprodávanější se řadí kupříkladu tyto matrace:
- sendvičová matrace ERGOFLEX PUR, která je vyrobena z certifikovaných pěn EuroFoam® a Carpenter®, jež patří ve svém segmentu k tomu nejlepšímu, cena: 2 690 Kč
marace ergoflex pur

- matrace ze studených pěn DONAU HR se skládá ze značkových studených pěn Carpenter ® dosahující vysokých ortopedických vlastností, cena: 3 890 Kč

matrace DONAU HR

- taštičková matrace TAMARA BIO-TWIN má pružinové jádro, které je kombinováno s kvalitní netkanou textilií BIO-TEX na straně jedné a PUR pěnou s masážními nopky na straně druhé, cena: 3 990 Kč.

matrace TAMARA BIO-TWIN

- sendvičová matrace z paměťové pěny ORTOPEDIC VISCO, která se skládá z viscoelastických značkových pěn EuroFoam® a Carpenter ®. Materiál reaguje na tělesnou teplotu a tělo kopíruje, cena: 7 900 Kč.

matrace ORTOPEDIC VISCO

- latexová matrace XENA ze 100% přírodního latexu, kde je tvrdé vzdušné jádro z kokosového vlákna kombinováno speciálním materiálem BIOTEX. Tato kombinace dává matraci velmi dobrou vzdušnost, dlouhou životnost a zajistí optimální podporu páteře a regeneraci celého těla během odpočinku, cena: 7 140 Kč.

matrace Xena

Chcete-li se plnohodnotně a zdravě vyspat, aniž by vás trápily bolesti páteře, a používat kvalitní český výrobek, pak jsou pro vás matrace od společnosti Grossmann spol. s.r.o. tou správnou volbou. Pokud byste si přáli matraci osobně vyzkoušet, k dispozici jsou tři firemní prodejny v Brně, Ostravě a Opavě. Objednání je možné také on-line na e-shopu www.grossmann-matrace.cz. K vybraným produktům je nyní doprava ZDARMA.