Estetický prvek interiéru   
Skleněné dveře představují neobyčejně vkusné řešení, jak elegantně uzavřít, a zároveň prosvětlit interiér. Luxusní kolekce dveří VETRO inspirovaná italskými mistry v designu nás zaujala svým krásným vzhledem. Celoskleněné dveřní křídlo se může pyšnit buď saténově bílým, bronzovým, anebo kouřově černým nádechem. Také barevné provedení zárubně nabízí více možností počínaje povrchem CPL, dýhou a konče moderním kovolaminátem. Ke svým dveřím si můžete vybrat i motiv. Záleží na Vás, zda dáte přednost jednoduchým liniím, geometrickým tvarům, anebo květinovému vzoru.

                                      

Krásné a odolné
Celoskleněné dveře LIXNER
se mohou pochlubit nejen krásným italským designem, ale také mimořádnými užitnými vlastnostmi. Dveřní celoskleněné křídlo vyrobené z 8 mm silného kaleného bezpečnostního skla se vyznačuje mimořádnou odolností. Moderní bezfalcová zárubeň z jednolitého masivu borového dřeva je další důkaz kvality použitého materiálu. Vybrat si můžete ze standardních i atypických rozměrů. Dveře mohou být osazeny lesklým i matným kováním.

       

Kompletní služby
Společnost LIXNER s.r.o.
nabízí svým zákazníkům kompeletní servis, od zaměření stavebních otvorů po kompletní montáž obložkových zárubní a interiérových dveří. Navíc na zboží poskytuje vysoké záruky. 

       

Dveře od tradičního výrobce
Výrobcem jedinečné kolekce interiérových dveří VETRO je společnost LIXNER s.r.o. s více než patnáctiletou tradicí výroby. Více informací o kolekci Vetro, ale i o dalších dveřních kolekcích najdete na www.lixner.cz. Případně navštivte kamenné prodejny nebo showroomy v Praze, Pardubicích, Hradci Králové nebo v Brně, kde si můžete prohlédnout nejen kolekci dveří VETRO.

 

www.lixner.cz