Předvánoční nábytkové tipy 
Nábytek z přírodních materiálů, jako je dřevěný masiv či kůže, to je prostě klasika, která nikdy nezklame. Tentokrát jsme zavítali na stránky internetového obchodu www.nabytekpanda.cz. Kromě bohaté nabídky ložnicového, předsíňového a sedacího nábytku jsme zde našli celou řadu bytových doplňků, mezi nimiž nechyběly ani ty určené především do dětského pokoje. A co nás nejvíce okouzlilo? Moderní designové kousky nábytku, které dokážou pěkně oživit interiér! Vánoce se blíží mílovými kroky. A proto pokud hledáte nějaký vhodný dárek, buď pro Váš útulný domov, či domov Vašich blízkých, dovolte, abychom Vás seznámili s následujícími nábytkovými tipy!

Ložnice pro zdravý spánek
Dobrý spánek je základním předpokladem spokojeného života. Kdo si jej chce dopřát, ten potřebuje komfortní postel, která jej spolehlivě uloží ke sladkému odpočinku. Je libo jedno lůžko či dvojlůžko? Rozkládací, víceúčelová, či snad nějaká atypická postel? Jste příznivci klasického dřevěného nábytku, anebo se raději necháte zlákat romantikou kovových postelí? 

Náš tip: Zkuste některou z jedinečných postelí od výrobce IRON-ART pyšnící se ručním kováním z masivního železa. Když tuto krásnou postýlku doplníte dalším kovaným nábytkem, Vaše ložnice se rázem promění v pohádkově romantickou oázu klidu! 

Výběr pochopitelně záleží jen a jen na Vás. A nemusí zůstat jen u postele. Až navštívíte webové stránky internetového obchodu, nezapomeňte si prohlédnout také elegantní ložnicové sestavy. V nabídce ložnicového nábytku dále najdete postele, které můžete sami zkompletovat, a to z matrace a motorového, pevného či polohovacího lamelového roštu. Nás zde zaujaly zejména rošty Jelínek umožňující komplexní relaxační polohování. 
A co by mohlo ještě přispět ke kvalitě Vašeho zdravého spánku? Anatomické polštáře a další doplňky, například opěrky hlavy ID POINT!


Vybavení pro děti 
Děti rostou jako z vody, tak proč jim nepořídit rostoucí nábytek? Rostoucí židle s nastavitelnou výškou a hloubkou sedu ušetří spoustu starostí i peněz. Nebo co by říkali nejmladší členové rodiny moderní variantě sezení v podobě sedacích vaků a pytlů Fatboy? Tento ergonomický sedací nábytek s tvarovou pamětí samozřejmě potěší i dospělé. Ale zpátky k dětem. V kategorii Home Dekor si můžete vybrat i vaky v podobě roztomilých zvířátek. Od klisničky až po žabáka. Že potřebujete dárek spíše pro miminka a batolata? Pestrobarevné hrací deky, kapsáře, rostoucí metry, či věšáčky jim zaručeně vykouzlí úsměv na baculatých tvářičkách! Tímto dětská nabídka samozřejmě nekončí! Polštáře, koberce a koberečky čekají, až jimi svým ratolestem oživíte dětské pokojíčky! 

                 

Posaďte se u nás!
Co by to bylo za návštěvu, kdybychom Vás nepozvali do obývacího pokoje! Ať už hledáte kompletně nové bytové vybavení, nebo jen vybrané designové kousky, které pozdvihnou stávající interiér, svého času stráveného návštěvou webových stránek
www.nabytekpanda.cz jistě nebudete litovat! Kožená křesílka a taburety v různých barevných provedeních se honosí nadčasovým designem a vysokou kvalitou materiálů. S pomocí sofistikovaných dřevěných sestav či komod JITONA a MICHELLE snadno vykouzlíte útulný interiér obývacího pokoje. Konferenční stolek přitom nesmí chybět. A nezapomeňte se podívat na krásné kožené sedačky italského původu! Zatoužil Váš interiér po decentní smetanové, nebo snad po sexy červené? Račte si vybrat! 

Náš tip: Kolekce českého designového nábytku JITONA Design Collection vystihující mladý životní styl, jejíž jednotlivé prvky lze kombinovat mezi ložnicí a obývacím pokojem.


Stavte se v předsíni na kus řeči!
A než se s Vámi rozloučíme, pojďme se na chviličku zastavit ještě v předsíni. Nehodila by se Vám stylová věšáková stěna, nebo některý z uzavíratelných botníků z masivního dřeva? Nejste si jisti? Tak nahlédněte do internetového obchodu
www.nabytekpanda.cz a uvidíte! Kvalitní české, italské a další výrobky se těší, až je pozvete k Vám domů! Veselé Vánoce a šťastný nový rok!

Nábytek Panda
Národní 2826
407 47 Varnsdorf

Tel.: 412 398 174
E-mail: info@nabytekpanda.cz
WWW: http://www.nabytekpanda.cz