Chtěli byste přeměnit váš domov tak, aby byl přesně podle vašich představ, ale nevíte si s tím rady? Kompletní představu o aktuální nabídce všech významných firem nabízí pravidelně veletrhy o bydlení. Kromě inspirace můžete nasbírat i cenné rady přímo od výrobců nebo od designových studií. Na veletrhu FOR INTERIOR se představí mnoho významných českých i zahraničních výrobců nábytku, ale i menších interiérových studií a bytových architektů.

Pomocnou ruku při návrhu nového interiéru nabídne tým špičkových architektů z ateliéru de.fakto. Ti přímo před zraky návštěvníků zrealizují osm návrhů interiérů. Nejnovější poznatky ze světových veletrhů pak do Prahy přiveze Institut bytového designu, který si připravil seminář na téma Světové trendy v interiérech. Francouzská značka Ligne Roset, která patří mezi nejvýznamnější výrobce designového nábytku na světě, promění jednu halu v interaktivní prostor. V Pavilonu smyslů si návštěvníci užijí hru světel, ambientní hudba, pohodlí designového nábytku nebo ochutnávka francouzských specialit.

kvetinova dekorace v konvi

Ve stejný termín se bude v areálu PVA EXPO PRAHA konat i veletrh FOR DECOR & PRESENT. Ten nabídne jako každý rok pomocnou ruku při nákupu vánočních dárků a dekorací do vašeho domova. Po několika letech se objeví na veletržní scéně firma MOBAX, dovozce značkového zboží do kuchyně a bytových doplňků. Ta osvěží svou expozici o doprovodný program v podobě kuchařské show s šéfkuchařem Honzou Řepou. Na veletrhu se v české premiéře představí i polská firma z oboru floristiky – R. M. WARBET. Připravena je i výstava současných tapiserií, kterou najdete na expozici Prague Patchwork Meeting. Pokud přemýšlíte, jak ozvláštnit váš interiér, může právě pro vás být názornou inspirací snoubení moderního designu s originální nástěnnou textilií.

Na jednu vstupenku budou moci návštěvníci zhlédnout 3 veletrhy a jejich atraktivní doprovodný program. Dvojici veletrhů pro bydlení doplní oblíbená akce FOR GASTRO & HOTEL, jejíž součástí bude letos i semifinále mezinárodní soutěže GLOBAL CHEFS CHALLENGE. To vše od 1. do 4. října 2015 v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Více informací najdete na www.forinterior.cz.