Jednak proto, že je jednoduše nadčasová a váš domov doslova prozáří, ale také proto, že se SAPELI nyní pořídíte dveře v ekologické a ekonomické bílé barvě EKO, a to navíc v prodloužené výšce zcela bez příplatku.

Důvodů, proč vsadit právě na bílou barvu, je hned několik. Velkou výhodou je její univerzálnost. Projasní každý interiér a skvěle se k ní hodí veškeré doplňky, které si pro svůj domov zvolíte. I z těchto důvodů bude bílá vždycky v módě!

SAPELI nyní ruku v ruce s aktuálními trendy ve světě bydlení uvádí na trh interiérové dveře Sapeli v ekologické a ekonomické bílé barvě EKO. Její mechanizmus nanášení na dveře probíhá na speciální lince, kde se postupně na dveře aplikuje 6 vrstev ekologicky šetrné barvy a UV laku.

Bílé dveře SAPELI také snadno doladíte vhodnými zárubněmi a rámečky v povrchu CPL – bílá hladká, které jsou společně s dveřmi perfektně a vkusně sladěné.



Tyto dveře nyní můžete pořídit výhodně za akční cenu v prodlouženém provedení 210 cm zcela bez příplatku. Podmínkou akce není zakoupení kompletu dveří se zárubněmi. Sleva se vztahuje pouze na dveře. Tak neváhejte a vytvořte si domov podle svých představ.

Inspirativní nabídka dveří Sapeli Praha na vás čeká v řadě prodejen DODO for life v Praze, ale také v Mladé Boleslavi nebo Plzni a v dalších partnerských prodejnách.