I do nejmenších bytů
Možná si myslíte, že kvůli sauně potřebujete rodinný dům nebo aspoň hodně velký byt. Chyba lávky – saunám Mini od české firmy SaunaSystem stačí jenom 1,2 m2 prostoru a klasická zásuvka, takže se vejdou i do malého bytu v paneláku.

infrasauna do malych prostor

Taky se možná obáváte, že vlastní sauna musí stát vyšší desetitisíce až stovky tisíc korun. Opět vedle – sauny řady Economy od stejného výrobce pořídíte za báječné peníze a bez jediného kompromisu v kvalitě. Však jsou vyrobené z dřeva skandinávských smrků a africké vrby abachi.

Možná vás někdy napadlo i to, že se do vašeho bytu sauna vůbec nehodí. Ani to však není pravda – SaunaSystem vyrábí sauny na míru, rozměrově i vzhledově.

domaci sauna

Máte rádi starověký orient? Moderní luxus? Intimní osvětlení? Z řad Native, Grand, Modus, Avalon, Modern či Future si vyberete základní kostru – a detaily pak proberete přímo s výrobcem, který vám design sauny přizpůsobí. Na pomoc si klidně přizvěte i bytového architekta.

Infrasaunu, nebo finskou saunu? A co obojí?
Kompromisy nemusíte dělat ani při výběru typu sauny. SaunaSystem vám navrhne klasickou finskou saunu, moderní infrasaunu nebo BIO saunu. A kdybyste se nemohli rozhodnout, můžete mít infra i finskou v jednom – tzv. kombinovanou saunu.

infrasauna

Kombinovaná sauna je dokonalým řešením pro rodiny, ve kterých panuje spor o to, zda pořídit finskou saunu, nebo infrasaunu. Finskou saunu si zamilují milovníci tradičního saunování, infrasaunu zase ti, co chtějí perfektně prohřát svoje svalstvo a kosti, případně jim nevyhovuje horký a suchý vzduch.

ovladani domaci infrasauna

Přestaňte o domácí sauně pouze snít – rovnou si ji kupte. V SaunaSystem vaše sny překreslí na papír a hned potom uvedou ve skutečnost. Stačí zajít na stránky saunasystem.cz a vybírat.