Látkové roletky
Látkové roletky se stávají hitem posledních let. Široký výběr typů a vzorů látek umožní každému zákazníkovi ideální výběr do každého interiéru. Roletky se instalují buďto nad okenní otvor, nebo pak přímo na křídlo okna (stejně jako klasická žaluzie). Velkou oblibu si v letošním roce získali roletky typu den/noc. Jedná dva vzájemně se překrývající pruhy látek. Tento především designový prvek dodá našim oknům osobitý vzhled, který u Vás zajisté budou návštěvy obdivovat.

plise zaluzie do zimni zahrady
Plisé žaluzie – zastínění zimní zahrady i oken

Plisé látkové žaluzie

Žaluzie plisé jsou velmi elegantním a variabilním stínícím prvkem do oken. Konstrukční řešení nám umožní zastínit i atypické tvary oken: kruhy, půlkruhy, trojúhelníky, aj. Velmi pestrá paleta vzorů a barevného provedení nám i zde dává prostor pro naši realizaci. Tento typ žaluzií lze použít i do světlíků, či zastínění zimních zahrad z interiérové strany. Možnost ovládání z obou stran pak uspokojí klienty, kteří chtějí mít doma přirozené světlo, ale nechtějí, aby jim sousedé koukali do oken.

stribrne zaluzie s pruhy
Horizontální hliníkové žaluzie

Horizontální hliníkové žaluzie
Stále nejpoužívanějším typem interiérového stínění jsou horizontální žaluzie. Především cenová dostupnost a podvědomí lidí o tomto typu zastínění, dělají z žaluzií stále nejoblíbenější stínící prvek. Nespornou výhodou je možnost naklápění a tím i přímé regulace prostupu světla do interiéru. Drobná nevýhoda pak je jejich údržba. Prach s žaluzií se dostává poměrně nelehce.