Možná i vy právě teď zařizujete společné bydlení, sdílenou ložnici nevyjímaje. Už jste dokonce narazili na rozporuplné názory a přání každého z vás a teď se bojíte, že se vám nepodaří najít kompromis. A víte co? Podaří. S novými kousky z e-shopu therese.cz to bude hračka!

Každý ať má to svoje
Nově vzniklý eshop therese.cz cílí především na ženskou populaci, které umí zahrát do noty. Zaměřuje se na produkty, kterým málokterá žena či dívka dokáže odolat. Proto pro vás může být ideální inspirací při zařizování společného pokoje, ve kterém může mít každý z partnerů „to svoje“.

logo Therese

Ženy určitě ocení přítomnost designově dokonalého toaletního stolku, který se stane čistě jejich doménou. Trávíte-li každý den alespoň pár minut líčením, určitě takového pomocníka potřebujete. A v novém e-shopu si zaručeně dokážete vybrat. Toaletní stolky jsou rozmanité, bohatě zdobené a již na první pohled vyvolávají pocit, jako by ještě včera zdobily pokoj na zámku. A přiznejte se, milé dámy - která z vás by se nechtěla cítit jako princezna?

toaletni stolek

I na maličkostech záleží
Pokud chcete společný pokoj zařídit tak, aby se v něm oba partneři cítili dobře, volte střídmější kousky. Takové, které sice udají směr interiéru a dodají vám pocit, že i vy sem patříte, ale zároveň nepobuřovaly toho druhého. Co třeba taková luxusní šperkovnice, kterou stejně jako toaletní stolky pořídíte v e-shopu therese.cz?

sperkovnice

Možná si říkáte, nač takový kousek. Že možná nemáte tolik doplňků a šperků, které byste v tak prostorné šperkovnici mohli skladovat. A v tom je právě to kouzlo - dostatek místa a přehled o všem, co do šperkovnice uložíte. Šperkovnice z e-shopu jsou krásné na pohled, vyrobené z kvalitního materiálu a jejich vnitřní uspořádání je tak šikovné, že už se vám nikdy nestane, že by se vám řetízky zamotaly do sebe. Navíc postavíte-li šperkovnici třeba na stolek v ložnici, nebude pochyb o tom, že i vy zde máte své slovo.

Společné kousky dodají bydlení šmrnc
I když možná chcete, aby bylo v pokoji vidět jak kousek z vás, tak i kousek z vašeho partnera, nabízí e-shop therese.cz i takové prvky, které využijete oba. Na mysli máme velká a dominantní zrcadla, která se stanou další chloubou vašeho společného pokoje.

dominantni zrcadlo

A nenechte se zmásti muži se v zrcadlech velmi rádi prohlíží.