Rychlé a cenově příznivé bydlení
Rychlost a nenáročnost výstavby společně s velice příznivou cenou patří mezi hlavní výhody moderního způsobu stavění využívajícího systému LIGHT BUILDING. Není proto divu, že poptávka po nízkoenergetických dřevostavbách na zemních vrutech stále roste. Stavby na zemních vrutech mají tu výhodu, že nevyžadují strhávání ornice, ani betonovou základovou desku. Založením na zemní vruty – konkrétně na podkladní hranoly z modřínového dřeva, začíná i realizace EUROPANEL domů, u nichž je vrchní stavba tvořena vysoce hodnotným konstrukčním systémem s bytovým jádrem.

modul L

Domy od společnosti Europanel však mají ještě jednu velkou přednost, a to, že jsou nízkoenergetické. Unikátní systém EUROPANEL AIR totiž dokáže ušetřit až 82% energie na vytápění, a zároveň zajistit optimální vnitřní klima v domě. Pokud tedy hledáte moderní, nízkoenergetický dům, který je za příznivou cenu a navíc dokonale splyne s přírodou, jistě Vás příjemně potěší naše „dřevostavbové menu“.

Seznamte se s IZY FOR 3, 4 a 5
Moderní jednopatrový dům, který ocení především mladé páry, a to z důvodu možnosti snadné přístavby - přidáním dalšího modulu lze bydlení elegantně přizpůsobit měnícím se potřebám.

dorinny dum trio

Neméně flexibilní je i rostoucí varianta navržená specielně pro čtyřčlenné rodiny, nebo starší páry IZY FOR 4, která umožňuje mít i velmi živá vnoučata stále pod kontrolou.

Jako stvořený pro velké rodiny nebo pro náročné je pak prostorově velkorysý dům IZY FOR 5, v jehož nádhernému interiéru dominuje impozantní dřevěné schodiště vedoucí na galerii v podkroví

dum europanel

Populární NANO a LUPO
Malý zvenčí, velký uvnitř, takový je čtvercový dům NANO s moderní plochou střechou. Kdo chce více, může si dopřát variantu XL. Pokud preferujete sedlovou střechu, vyberte si některý z domů LUPO, LUPO XL nebo luxusní variantu LUPO EXCLUSIVE.

prostorny dum LUPO

Vyberte si ten pravý
Vyberte si dům, který se Vám nejvíce líbí! Více informací o všech zmíněných domech od společnosti EUROPANEL najdete na stránkách www.europaneldomy.cz.

Domy, které mají budoucnost

A ještě jedna důležitá zmínka na závěr. Víte, že firma hledá zájemce o zprostředkování prodeje představených domů z řad realitních kanceláří, finančních poradců v oblasti hypotečních úvěrů a stavebního spoření, obchodních firem pohybujících se na stavebním a realitním trhu? V případě, že máte zájem o spolupráci, na výše zmíněných stránkách najdete potřebné kontakty. Tak nezapomeňte, Europanel domy mají budoucnost, ať už k bydlení, nebo jako investice či jiný obchodní záměr.