Nezáleží, zda máte klasickou bobrovku, lehkou plechovou střešní krytinu nebo betonovou tašku. Nezáleží ani na sklonu střechy.

Okapový systém SATJAM Niagara je kompletním systémem pro odvodnění střech. Díky jednoduchosti montáže, kvalitě, trvanlivosti, barevnosti a cenové dostupnosti se hodí téměř pro každou střechu, ať už se jedná o stavbu střechy nové či o její rekonstrukci. SATJAM Niagara je také vynikajícím řešením v případě výměny starých okapů v případě rekonstrukce a zateplení fasády.

    

Okapy SATJAM Niagara se liší od běžných okapů především hloubkou okapního žlabu a povrchovou úpravou. Díky povrchové úpravě získává dlouhou životnost a vysokou odolnost proti povětrnostním vlivům. Ocel nakupovaná u renomované huti Voestalpine má nízkou roztažnost a obecně má velmi nízké nároky na údržbu. Barevnost okapů umožňuje dobré přizpůsobení k barvě fasády či krytiny.

A pokud chcete ušetřit při stavbě střechy nebo výměně okapů, máte nyní jedinečnou příležitost využít velkou 15% slevu. V každém případě se vyplatí kontaktovat prodejce střešních krytin, vybrané stavebniny nebo obchodní střediska SATJAM. Kompletní informace o střešních krytinách a okapech SATJAM naleznete na www.satjam.cz.

Český výrobce lehkých ocelových střešních krytin, okapů a trapézových plechů patří mezi největší dodavatele tohoto sortimentu na českém trhu. I přes složitou situaci na trhu stavebních materiálů se v roce 2009 pohyboval SATJAM v kladných číslech a navýšil také svůj tržní podíl. Společnost SATJAM dodává střešní krytiny jak pro stavby a rekonstrukce střech rodinných domů, stavby komerčních budov a budov občanské vybavenosti. Významné jsou také dodávky střech pro panelové domy při jejich revitalizacích. Trapézové plechy jakou pak dodávány především pro zastřešení, konstrukci a opláštění výrobních, skladovacích a administrativních budov a také obchodních center.

  

www.satjam.cz