Rohové sedačky
V současné době jsou nejvyhledávanější rohové sedací soupravy. Zákazníci si oblíbili možnost výběru poskládání různých částí podle toho, jak se jim hodí do bytového interiéru. Rohové sedačky jsou velmi variabilní, takže se hodí do jakéhokoli bytu. V malém bytě nahradí samostatná křesla, ve velkém je zas doplní a rozšíří tak sedací prostor. Kromě tvaru si můžete vybrat z potahového materiálu a barvy, která bude Vašemu domovu nejvíce slušet.

rohova sedacka Lyon

Rozkládací sedačky
Rozkládací sedačky jsou praktické. Navržené jsou tak, že se mohou jednoduše rozložit na lůžko nebo můžete přisunout taburet, který bývá součástí některých sedacích souprav. Právě rozkládací pohovky jsou výhodné i do menších bytů, kde nahradí sedačku i postel, takže jsou řešením do každého obývacího pokoje.

rozkladaci sedacka Monaco

Sedačky pro velké rodiny
Variabilní rohové sedací soupravy, které jsou řešením v malých nebo středně velkých prostorách. Výrobci však nezapomněli ani na moderní velké plochy nebo obývací haly. Do těchto místností a společenských prostor navrhli sedací soupravy ve tvaru U. Tento tvar sedacích souprav jistě ocení domácnosti s početnou rodinou nebo milovníci společenských akcí. Sedací soupravy ve tvaru U v sobě zahrnují maximální pohodlí a jsou velmi vizuálně přitažlivé. Stejně jako rohové sedací soupravy, se dají i tyto různě kombinovat. Také u sedacích souprav ve tvaru U je možnost vybrat design, který vás nejvíce zaujme, ale i materiál a barvu. V nabídce jsou různé typy sedacích souprav ve tvaru U.

U sedacka Atlanta

Symbol tradice a krásy
Každá sedací souprava si najde své zákazníky, ale takovou pomyslnou hvězdou je tradiční sedačka ve tvaru U s názvem Atlanta. Možná právě proto, že její design v sobě evokuje symbol domova a klidu. Přitom je elegantní a velmi pohodlná pro každého člena rodiny. Její tvary ocení každý host, který si vybere místo, kde se mu nejlépe sedí. Zádové opěrky jsou dostatečně vysoké, takže poskytují pohodlnou oporu a navíc se dají sundat. Naopak přidat se dají například opěrky hlavy. Výhodou je také to, že se dá rozložit a přidat taburet pro větší plochu.

Na webových stránkách www.sedackyphase.cz naleznete zajímavou nabídku sedaček v různém designu a široké škále barev. Každou sedací soupravu z nabídky Phase si můžete zvolit jak v koženém, tak látkovém potahu. O kvalitě sedacích souprav Phase hovoří i fakt, že si je často vybírají televizní tvůrci pořadů o bydlení, tak proč ne vy?