Sedací soupravy, které osloví každého
Hitem letošní sezóny jsou tlumené odstíny šedé a hnědé barvy, doplněné výraznými doplňky. V zajímavých barvách jsou také sedací soupravy, které můžete pořídit v různých sestavách. Sedací soupravy najdete jak v kožené, tak látkové variantě. Potahové látky jsou vysoce kvalitní, odolné proti otěru a trhlinám. Moderní nebo klasické sedací soupravy jsou vybavené polohovacími opěrkami s ručním nebo motorovým ovládáním. Výhodou těchto sedacích souprav je jejich variabilita, takže jsou vhodné jak do rozlehlých hal, klasických obývacích místností, tak menších bytů.

nadcasova sedaci souprava REGIS

Kvalitní spaní v ložnici snů
Chvíle odpočinku, pohody a klidu poskytuje ložnice, a proto bychom její interiér neměli podceňovat. V ložnici, která člověka osloví, se odpočívá úplně jinak. Abyste se na spánek správně naladili, vybírejte nábytek do ložnice z bílých materiálů nebo v přírodním tónu. Jednotlivé doplňky lehce harmonizují s masivní postelí nebo skříní a vhodně doplňují design místnosti, určené na spaní. Je pouze na vás, který styl vysněné ložnice si vyberete. V nabídce jsou klasické, jednoduché soupravy až po masivní či v zámeckém stylu. K dispozici je také oblíbený, velmi vkusný italský design, který navíc není náročný na údržbu.

loznice v tlumenych tonech

Spolehlivost a jedinečnost jídelen

Originalita, kvalita a vkus je důležitý také v místnostech, kde obvykle jíme. Výhodné jsou jídelní sety, které můžete využít buď samostatně do jídelny, nebo jako součást obývací místnosti. Záleží na dispozičním řešení domu, bytu a hlavně vkusu majitele. Jednotlivé jídelní sety jsou vyrobené z kvalitního dřeva v různém originálním designu. Vhodně tak doplňují jak samotnou kuchyň, tak obývací místnost. Ač si to neuvědomuje, jídelní set oživí místnost a dodá jí kouzlo osobnosti majitele. Nepodceňujte tedy jeho výběr.

elegantni bila jidelna

Ohromující vstup do bytu

Představu o bytovém interiéru si uděláte v prvním okamžiku, kdy vstoupíte do předsíně. Je to obvykle první místnost, která vás přivítá a měla by působit co nejpříjemněji. Stejně tak to vidí i vaši hosté. Předsíň má především užitnou funkci a vybírat by se měla nejen podle ceny, kvality, ale také podle způsobu využití. Výhodou předsíňového nábytku je nejen velký výběr prvků a stylů, ale také přímá návaznost na ostatní nábytek v domě, který se dá již v předsíni dobře sladit. Široký výběr doplňků představuje nadčasovost a praktičnost, ale měli bychom také dbát na to, aby byl dostatečně reprezentativní.

reprezentativni predsinovy nabytek

Pokud si chcete pořídit nové zařízení bytu, využijte májové slevy na veškerý sortiment nábytku u společnosti TORRIMEX. Na objednávky do 31. 5. 2016 se vztahuje sleva 10%. Jako bonus k vašemu nákupu je doprava, nastěhování a sestavení nábytku do funkčního stavu zcela zdarma, a to po celé ČR. Společnost neustále obměňuje expozici a doplňuje sortiment o nejnovější modely nábytku, takže pokud na nábytek spěcháte a chcete ho mít prakticky ihned doma, máte možnost zakoupit mnoho právě obměňovaných vystavených modelů až s 60% slevou. A nemusíte se bát, vše je v perfektním stavu.

Neváhejte a vybírejte do konce května na www.atraktivni-nabytek.cz nebo navštivte prodejnu v Plzni.