Nároky na moderní bydlení v 21. století rostou
Jejich součástí není pouze reprezentativní vzhled spolu se zajištěním vysokého uživatelského komfortu, kvalitou použitých materiálů a optimalizací provozních nákladů, ale i důraz na žití v co nejbližším kontaktu s přírodou. Nejnovějším trendem se stalo bydlení u vody. V této kategorii jsou považovány za nejkrásnější apartmány u Máchova jezera.

Bydlení nad jezerem

Realitní projekt roku 2012
Luxusní apartmány zasazené do malebné, skalními útvary obklopené krajiny Máchova jezera s výhledem na jeho blyštivou hladinu se pyšní nejen výjimečností své lokality, ale také významným architektonickým oceněním Realitní projekt roku 2012.

Není divu. Terasy Lázeňský vrch ve Starých Splavech nad Máchovým jezerem jsou velice zdařilou ukázkou moderní architektury, exkluzivní adresou, a zároveň i velmi zajímavou investiční příležitostí. 

Apartmány nad jezerem

Přírodě i civilizaci nadosah
Terasy Lázeňský vrch uspokojí milovníky přírody a klidu, stejně jako všechny, kteří rádi žijí aktivním a společenským životem. Poklidné a čisté bydlení u jezera totiž neupírá svým majitelům žádný z důležitých prvků občanské vybavenosti. Bohaté sportovní vyžití po celý rok, lákavé gurmánské zázemí ve vynikající restauraci nebo nákupní možnosti v nedalekém okolí, to vše je zde k dispozici.

Více informací o nejkrásnějších apartmánech najdete na www.bydleninadjezerem.cz, to pravé bydlení, BYDLENÍ NAD JEZEREM.