Když nikdo nepřekáží
Rekonstrukce či realizace koupelny představuje náročný úkol. Jen si to vezměte, obklady, dlažba, dveře, podlaha, malba a nátěry, sanita . . . proto je nejlepší, pouštět se do ní v době, kdy člověku doma nikdo nepřekáží. Léto je v tomto ohledu naprosto ideální čas, neboť můžete svou rodinu poslat pěkně na dovolenou, v klidu vše zorganizovat, případně také udělat, a pak se pěkně nechat pochválit. Navíc v létě jde práce pěkně od ruky, vše lépe schne, a když je koupelna mimo provoz, je v okolí otevřená spousta koupališť. Jen kdyby nebyla taková žízeň.

koupelna po rekonstrukci

Kdo šetří, má se špatně
Samozřejmě, že léto samo o sobě není zárukou úspěchu. Pokud chcete být s výsledkem spokojeni, není dobrý nápad, shánět co nejlevnější materiál a co nejlevnější nebo nejrychlejší řemeslníky, anebo všechno najednou. Jak ukazují zkušenosti mnoha šetřílků, snažit se ušetřit za každou cenu se příliš nevyplácí a vede jen k dalším výdajům. Je jen otázkou času (který přichází zpravidla těsně po záruce), kdy si použití laciných materiálů nebo kvapná práce vyžádají nápravu. Samozřejmě, že není nutný druhý extrém. Ideální je, jako vždy, zlatá střední cesta, v tomto případě volba kvalitní firmy, která se může pochlubit pěknou řádkou úspěšně zrealizovaných či zrekonstruovaných koupelen.

nova koupelna

Náš tip: REMI ART ERBES, který už více než 15 let pomáhá proměnit krásné sny svých zákazníků nikoli ve zlé sny, ale ve skutečnost. Za rady nic nedáte Nepotřebujete zrekonstruovat koupelnu, ale kuchyni, nebo jinou část svého bydlení? Anebo se svou koupelnu teprve chystáte vybudovat? Nechte si poradit!

kuchyne po rekonstrukci

nova kuchyne

Nedílnou součástí služeb REMI ART ERBES spol. s r. o. jsou také konzultace a poradenství zdarma. Rady, za které nic nedáte, Vám mohou přinést spoustu inspirace, ušetřit nemálo starostí a konečně i výčitek Vaší manželky.
www.koupelny-erbes.cz

logo Remi Art Erbes