Úkryt malého piráta
Dětem se nejlépe učí v prostředí, ve kterém se jim líbí, a s níž se dokážou ztotožnit. Co myslíte, jak by se asi Vašemu školákovi líbilo v pirátském studijním koutku? Pirátský psací stůl se jistě stane jeho věrným komplicem a pomůže mu s domácí přípravou, aby pak mohl ve škole uloupit ty nejlepší známky. Jako odměnu za pěkné vysvědčení můžete synkovi slíbit pravou pirátskou postel. Anebo rovnou celý pirátský úkryt. Dětský psací stůl Shark je totiž součástí kompletní nábytkové sestavy zahrnující vedle stolu a postele také noční stolek a šatní skříň na pirátské poklady.



Zázemí něžné víly
Většina dívčích srdcí prahne po jiných ozdobných detailech, než jsou šavle, pistole a další pirátské zbraně. Do zázemí něžné víly patří spíše srdíčka. Dětský psací stůl Mademoiselle může interiéru buď dominovat, anebo se do něho vkusně a nenápadně začlenit jako součást praktické nábytkové sestavy. Odkládací regály po straně stolu jsou velmi šikovné.

Vše pěkně po ruce
Monitor, tiskárnu, knihy, jednoduše vše pěkně po ruce budete mít u psacího stůl Clyde, který společně s integrovaným nástavcem představuje skutečnou dominantu každé místnosti. Díky nadčasovému designovému provedení a sofistikovaně řešeným úložným prostorám ho mohou využívat děti od školních lavic až po ty, které už dávno překročily práh dospělosti.



S praktickým nástavcem
A ještě jedna varianta s důmyslným nástavcem, který činí psací stůl nejen praktickým, ale také nepřehlédnutelným kusem nábytku. Dětský psací stůl Lolita se těší velké oblibě malých školou povinných slečen nejen pro svůj design přírodního dřeva oživený růžovými prvky, ale zejména pro rafinované řešení umožňující přehledné uspořádání pracovní plochy.

Vyberte svým dětem psací stůl, který bude pro ně ten NEJ. V internetovém obchodě www.nabytek-nej.cz ho určitě najdete.