Sapglass
Skleněné interiérové dveře jsou velmi elegantní a moderní variantou. Sklo vypadá čistě a také opticky zvětší váš interiér. Volit můžete jak čistě skleněné vnitřní dveře, tak kombinované. Dveře Sapeli přichází se dvěma novými katalogy skel a celoskleněných interiérových dveří Sapglass. Nová kolekce vás jistě zaujme neobvyklými pruhovanými vzory i modelem Diamant extra čiré, což je dokonale průzračné sklo, které se hodí do každého interiéru. U Sapglass si můžete zvolit různé motivy a technologie od laseru, přes pískování až po novinku – stínotisk.

Celoskenene dvere SAPELI Sapglass 2016

Modelová řada REDE
Specifická „V“ drážka členící plochu vodorovně i svisle, to je znak nové řady REDE. Interiérové dveře z této modelové řady jsou dostupné v dýze i barvě, ve skle i v kombinovaném provedení. Úzká linka tvoří velmi elegantní vzhled a stane se jemným ozvláštněním vašeho interiéru. Tato řada vznikla díky velkému zájmu zákazníků o geometrické linie a vzory. DODO for life jde zkrátka s dobou.

interierove dvere SAPELI - REDE a TALIA

Modelová řada TALIA
Ať už v bytovém designu nebo módě, dnes je trendy minimalismus, čistý a uhlazený vzhled. Právě tyto vlastnosti splňuje modelová řada TALIA, která spočívá v zasklení bez lišt. Vaše vnitřní dveře tak získají jedinečný detail bez zasklívacích lišt. Interiérové dveře z této řady si můžete pořídit v dekorech Sapdecor, dýha i CPL. Navíc dostanete v ceně kalené sklo, které je pro svou bezpečnost velmi oblíbené. S řadou TALIA budete následovat rostoucí trendy.

Zárubně Mini
Ideální kombinací budou novinky interiérových dveří Sapeli právě s moderními zárubněmi Mini. I ty jsou provedené v minimalistickém duchu. Kopírují trend štíhlé linie v retro i moderních interiérech. K dostání jsou hned v několika provedeních, co se týče druhů a povrchů. Zvolit můžete polodrážkové, bezpolodrážkové nebo reverzní zárubně.

Zarubne MINI a nove skryte zavesy od SAPELI

Nové skryté závěsy
Aby vaše vnitřní dveře vypadaly jednoduše dokonale, přichází Sapeli s novinkou pro ještě čistší vzhled. Skryté závěsy pro dveře s polodrážkou. Instalovat je můžete do dřevěné i kovové zárubně a jejich součástí je také speciální těsnění. Toto řešení vás nadchne svým komfortem a precizností a vaše interiérové dveře budou vypadat ještě lépe.

Nové povrchy

Interiérové dveře Sapeli jsou známé svým bohatým sortimentem. Volit můžete z obrovské škály povrchů, barev a odstínů. Nyní přicházejí nové CPL a HPL povrchy, které následují poslední trendy a reagují na podněty architektů a designérů. Jemná bělená dubová dýha, tónovaná do bílé barvy se skvěle hodí do vintage interiérů. O nové povrchy nepřijdete ani v kategorii Sapdecor.

Nove povrchy CPL a HPL

Firma DODO for lifepobočky Sapeli po celé České republice, a to v Mladé Boleslavi, Mělníku, Plzni, Ostravě a dokonce na několika místech v Praze. Snaží se tak být každému blízko, abyste se o kvalitě jejich služeb a obrovské flexibilitě při výběru, mohli přesvědčit sami. Nakupovat u DODO for life může i z pohodlí domova na eshopu www.dodoforlife.cz.