GEALAN-KUBUS® přináší nová řešení: více skla, méně viditelných rámů, čisté linie a bezchybný design, tu nejlepší tepelnou izolaci a vysokou stabilitu. Jedinečnost tohoto produktu podtrhují exkluzivní detaily, které jsou přihlášené k patentování. Tento inovativní profilový systém vám dodá více světla do vnitřních prostor, kvalitní rámy s dlouhověkým povrchem a nabízí i výhodu maximálně ukrytého křídla, čímž docílíte výrazného prosklení.

Výhody okenního systému GEALAN-KUBUS®
Velmi praktický
Ale můžeme začít také tím, že rám je krásný na pohled, má plynulé kontury. Rám je z důvodu absence těsnění nenáročný na údržbu a jeho celková pohledová výška je pouhých 100 mm.
okenni profil GEALAN-KUBUS

Kvalitní povrch AKRYLCOLOR

Povrchová úprava akrylcolor vás překvapí svou kvalitou, dvakrát větší tvrdostí než je povrch bílých plastových oken, vysokou odolností vůči poškrábání a oděrům, a také zvýšenou rezistencí proti povětrnosti. To všechno díky vysoce hodnotnému acrylcolorovému vnějšímu povrchu. Ten navíc není citlivý na usazování prachu a neoprýskává. Jste zvyklí na pravidelnou údržbu a natírání rámů oken? S rámy tohoto systému na to můžete zapomenout. Není to potřeba, stačí si jen vybrat jeden z barevných odstínů.

Ochrana
Díky integrovaným konstrukčním atributům vám tento okenní systém nabídne kvalitní ochranu proti vloupání. Vaši bezpečnost zajistí optimální geometrie falců v rámu, možnost vešroubování kování do výztuže, vešroubování bezpečnostních uzavíracích prvků, absence zasklívacích lišt a velmi malý úhel pro umístění páčidla mezi rám a křídlo.

GEALAN-KUBUS

Další výhody
Stabilita křídla, přenesená díky použité technologii lepení STV® na izolační trojsklo, spolu s použitou výztuží dociluje tak vynikajících vlastností, že je možné využití systému i pro nadstandardně vysoká okna nebo balkonové dveře. Nebojte se výrazného prosklení, tepelná izolace je i tak zachována v nejvyšší možné míře a tím je tento profilový systém vhodný i pro energeticky pasivní domy. Lze ho použít i pro funkční trojskla a také v kombinaci s bezpečnostním sklem. GEALAN-KUBUS® je vždy vybaven tepelně izolační technologií IKD® - , vypěnění hlavní rámové komory.
izolacni trojsklo GEALAN-KUBUS
Na českém trhu bude GEALAN-KUBUS® novinkou od roku 2017. Tento produkt bude v České republice vyrábět jako jedna z prvních firem společnost VORLÍČEK - PLAST s.r.o., která si zakládá nejen na precizní výrobě oken a dveří, ale i na profesionální montáži. Nabídkový katalog společnosti si můžete vyžádat k zaslání poštou, nebo si ho stáhnout z internetových stránek www.vorlicek-plast.cz. Pokud plánujete na příští rok výstavbu svého nového rodinného domu, kontaktujte již nyní rodinnou firmu VORLÍČEK - PLAST s.r.o. a nechte si vysvětlit nejmodernější trendy v oblasti plastových oken.