Mobilní telefon i tablet jako domovní videotelefon
Domovní audio a videotelefony ABB-Welcome umí díky mobilní aplikaci Welcome-App přeměnit váš mobilní telefon nebo tablet na videotelefon.

Komfort – dozvoní se na vás každý
Můžete být zrovna na zahradě a grilovat nebo odpočívat na pohovce a dívat se na televizi. Aplikace ABB-Welcome App, která běží v chytrém telefon „na pozadí“, přenáší obraz a zvonění od vchodových dveří na váš mobilní telefon. Hned vidíte, kdo zvoní a vítaným hostům otevřít pohodlně na dálku branku či vchodové dveře.

Venkovní audio a video tabla – bezpečno, komfort, design
Pokud chcete vidět ze svého bytu, co se děje u vašich vchodových dveří, a kladete důraz
na maximální bezpečnost a komfort, vyberte si verzi komfortního video tabla. Vystačíte-li si
se zvukem, zvolte verzi audio. Tabla jsou ve špičkovém designu a vyrobena z robustní ušlechtilé oceli o tloušťce 3 mm. Video tabla jsou vybavena kvalitní barevnou kamerou s mimořádným zorným polem a nočním viděním.

Bezpečnost – víte, kdo u vás zvoní, i když nejste doma!
Bezpečnost oceníte nejspíš ještě více, než vysoký komfort. Jakmile někdo stiskne tlačítko vašeho domovního zvonku (domovního telefonu ABB-Welcome), tak je z bezpečnostních důvodů:
– přenášen obraz zvonícího na váš mobilní telefon
– ukládány 3 fotografie do vašeho domovního videotelefonu, každá v jiný čas
– uložen protokol o čase zvonění
Navíc kamera domovního telefonu vidí díky LED osvětlení stejně dobře v noci, jako ve dne
a pod skutečně širokým úhlem.

domovni zvonek
video telefon domovniho zvonku
Na každou návštěvu se můžete připravit. Uvítejte své hosty, otevřete jim na dálku, aniž byste chodili ke dveřím. Děti vstoupí, pošťák na vás počká u dveří a maminka ….?
Videotelefony s dotykovým displejem jsou k dispozici v barvách hliníková stříbrná, studio bílá matná a antracitová matná.

Pohled ven ke dveřím s pocitem bezpečí i komfortu
Chytrý telefon a tablet jsou úžasní pomocníci. S dotykovým videotelefonem ABB-Welcome vidíte vždy a všechno. Obraz na videotelefon je přenášen automaticky ihned se zazvoněním na zvonek. Na XXL dotykové obrazovce s 18cm úhlopříčkou a vysokým rozlišením se zobrazuje každý detail u vchodových dveří. V režimu „nepřítomnost“ jsou v intervalu tří, pěti a sedmi sekund pořízeny
z bezpečnostních důvodů vždy tři snímky zvonícího.
Další snímky jsou ukládány, i když doma jste, a to v průběhu hovoru. Díky tomu si můžete užít také spoustu legrace u momentek, které vzniknou. Zpětně si je můžete prohlédnout
na videotelefonu. Ten po vložení karty může posloužit i jako fotorámeček. Intuitivní ovládání obstará 6 rychlých tlačítek s množstvím funkcí.

ABB-Welcome 2

Vidí vše, zaznamená vše. Foto z každého zazvonění/hovoru včetně času se uloží. Vznikají tak
i hezké a překvapivé snímky.

Domovní audiotelefony pro zrak i sluch!
Hands-free ovládání je u domovních telefonů ABB-Welcome standardem. Zapomeňte na padající sluchátko a mějte volné ruce. Podsvícený 3,8 cm velký displej zobrazí nejdůležitější funkce
i v naprosté tmě. Pomocí tlačítek audiotelefonu lze ovládat zámek dveří, ztlumení zvuku, rozsvícení světla v hale i otevření vjezdové brány. Audiotelefony ABB-Welcome s hands-free lze kombinovat do vícenásobných sestav spolu s vypínači a dalšími prvky moderní elektroinstalace od největšího českého výrobce ABB s.r.o., Elektro-Praga.

typy domovniho zvonku
designove vapinace ABB

Audiotelefon s dislejem sladěný s designem vypínačů a zásuvek? Žádný problém. Vyberte si z 9 designových řad ABB s.r.o., Elektro-Praga. Můžete mluvit, otvírat dveře i spínat osvětlení najednou. A bez sluchátka.

Kompletní koncepce domovní elektroinstalace
Domovní telefony ABB-Welcome plně souzní s designem vypínačů a zásuvek. 9 designových rad, 60 barevných a materiálových provedení je pro vás zárukou vytvoření stylového konceptu elektroinstalace bez kompromisu. Prohlédněte si také design audio a videotelefonů Welcome Midi.

Více na www.domovnitelefonyabb.cz.