Spojení kvality a rozumné ceny
Spojení kvality a rozumné ceny nejlépe vystihuje naši základní představu o pořízení nové sedačky, ať už se jedná o klasické rohové sedací soupravy, anebo o rozkládací sedačky, o textilní nebo kožené provedení. Sortiment specializovaného dodavatele Sedací soupravy Pšenčík nejenže tyto nároky splňuje, ale také je v mnohém předčí, zejména co se možnosti volby provedení a designu týče.

vinova rohova sedacka

Je libo moderní či klasický design?
Na stránkách Sedako.cz nás zaujala neobyčejně široká nabídka rohových sedacích souprav a rohových sedaček v moderním i klasickém stylu. Různé tvary, mezi nimi také oblíbený tvar písmene U, různá výška i tvrdost výplní, pestrá paleta potahových látek (jednobarevných, vzorovaných i omyvatelných) čítající přinejmenším tisíc kusů z 11 zemí světa a bohatá škála doplňků (polštářky počínaje a křesly konče) dává každému zákazníkovi možnost, aby si vybral sedačku podle svých představ.

atypicka sedacka U

Možnostem se meze nekladou
Na své si samozřejmě přijdou také ti, kteří dávají přednost kožené variantě. Vzorník sedaček z eko kůže a pravé hovězí kůže může nabídnout celkem 300 odstínů. Samozřejmě, že také kožené sedačky mohou být rozkládací umožňující pohodlné přespání, anebo vybavené rafinovaně ukrytým úložným prostorem. V moderním světě sedaček se možnostem skutečně meze nekladou.

rozkladaci pohovka s uloznym prostorem

Vašemu interiéru i komfortu na míru
Náročnější zákazníci, stejně jako majitelé malých či atypických interiérů mají navíc možnost nechat si vyrobit sedačku na míru. Vybrat si přitom mohou z různých tvarů rohů, jako je ostrý, oblý, anebo šikovný policový, který slouží jako praktický odkládací prostor. Za zmínku rovněž stojí varianta s vysokým opřením hlavy. Pokud si necháte vyrobit sedačku na míru, kromě precizního zpracování a kvality materiálů dále oceníte délku dodacích termínů, která se pohybuje ve lhůtě kolem 6 týdnů.

atypicka pohovka s polici

Pohodlné posezení i položení
Myslete na nepříznivé počasí včas a pořiďte si domů sedačku, která se stane Vaším nejlepším kamarádem do nepohody. Více inspirace pro Vaše oblíbené zákoutí v obývacím pokoji můžete načerpat na stránkách www.sedacipohovky.cz a www.sedako.cz. Přejeme Vám pohodlné posezení i poležení!