Kompletní zařízení jídelního koutu
Svátky lásky a klidu, které jsou neodmyslitelně spjaty s velkolepým hodováním, se nezadržitelně blíží. Adventní čas nás proto inspiroval k tomu, abychom se porozhlédli po pořádných bytelných stolech a pohodlných židlích. Naše touha po komfortním posezení u svátečního stolu nás zavedla na stránky internetového obchodu www.strakos.eu pyšnící se nabídkou kompletního zařízení jídelního koutu. 

Stoly, kde se nají celá rodina
Začněme přímo samotným srdcem jídelního koutu, tedy stolem. Od pevných a robustních stolů z masivu bukového dřeva či olše v různých rozměrech a tvarech (hranatých, oválných i kulatých) se budete zvedat jen neradi. Všechny stoly mají robustní konstrukci z masívu přírodního dřeva a vrchní desku z dýhy, nebo lamina.

Náš tip: Krásný rozkládací stůl ST56 z bukového masivu s trnoží.



Při zařizování Vašeho jídelního koutu jistě oceníte rozkládací stoly s možností volby barvy lakování. Co Vás však ještě více potěší, to je výrazná sezónní sleva nábytku, která se netýká pouze stolů, ale i židlí! 

Židle, které vydrží
Ne nadarmo se říká „bydlí ten kdo má židlí“. Proto také neponecháme tyto nádherné dřevěné stoly bez jejich věrných společnic! Zátěžové židle z masivu, které unesou i hosta vážícího 120 kilogramů, se vyrábějí z 100% přírodního tvrdého dřeva. Zvolit si můžete jak barvu laku, tak vzor čalounění a to z pestré nabídky vzorníků. 

Praktické jídelní komplety
Jako nejlepší varianta při zařizování jídelního koutu se osvědčily sety rozkládacích stolů se židlemi, případně s rohovými lavicemi, či taburety. Pokud si nevyberete z hotových modelů nejrůznějších stylů a designů, můžete si poskládat svůj vlastní jídelní set!

Naším favoritem je však jídelní set 21 zkompletovaný z rozkládacího jídelního stolu WENUS a šest černě lakovaných židlí BOSS! 



Chytrý domeček pro každého
Jistě všichni znáte malé sympatické autíčko Smart, jehož název v českém překladu znamená chytrý, elegantní a vkusný. Ale věděli jste, že Smart může být také domeček? Ano, je to tak. V internetovém obchodě www.strakos.eu totiž kromě stylových stolů, židlí a souprav určených ke stolování najdete také tento chytrý domeček, jehož pořizovací cena rozhodně není nedostupná. Díky speciální moderní technologii je dům příjemně teplý a nízkoenergetický. Zajímá Vás rozpis konstrukčního rozložení stěn? Základem jsou konstrukční desky německé firmy Fermacell o tloušťce 12,5 mm, následuje paraizolace, trámy 6/16 a minerální izolace, 12, 5 mm silná deka Fermacell, folie, polystyren a konečně akrylátová omítka. Součástí ceny je rovněž vnitřní instalace elektro, voda, kanalizace a topení, a dokonce i vnitřní a vchodové dveře, střešní krytina včetně okapů a parapetů. Jediné, co musíte doplnit, je vybavení koupelny a kuchyně.


Dobrá zpráva je, že veškeré zařízení jídelního koutu si můžete vybrat také v tomto obchodě! Přejeme Vám příjemné stolování i bydlení!

 

STRAKOŠ
U Dvoru 1040/21
709 00 Ostrava
TEL: 596 623 020
FAX: 552 309 846
Mobil: 603 178 031
mail: info@strakos.eu
www: www.strakos.eu