Záruka bezpečnosti, ochrany i úspory
Kvalitní rolety jsou spolehlivou zárukou bezpečnosti a ochrany proti přímému slunečnímu svitu. Svým majitelům zajišťují pocit bezpečí před hlučnými přírodními živly, jako je například bouřka, vichřice, anebo padající větve. Svou konstrukcí zvyšují bezpečnost domu před násilným vniknutím a před poškozením oken. V létě se postarají o to, aby sluneční paprsky nevnikaly dovnitř, a neohřívaly tak místnosti na příliš vysokou teplotu. V chladnějších měsících naopak významně přispívají ke snižování nežádoucích tepelných ztrát, což je dáno jejich vynikajícími izolačními vlastnostmi. Jinými slovy, venkovní rolety pomáhají šetřit náklady na vytápění. Pokud si pořídíte rolety s pěkným designem, Váš dům nejen ochrání, ale také jej esteticky obohatí. Komplexní systém stylových venkovních rolet odpovídající evropskému trendu, který spočívá v zapuštěné vodící liště v ostění a systémovém hliníkovém parapetu, nabízí společnost Batima. Systém zapuštěné vodící lišty garantuje bezpečnost celého systému. Umožňuje skrýt veškeré díly rolety před zraky případných zvědavců a znemožnit přístup k celé roletě. Další výhodou je nerušený vzhled fasády domu.

  

Praktické řešení
Mezi nejpropracovanější roletové systémy Batima patří systém samonosné schránky BAT G, který nabízí řadu výhod. Vzhledem k tomu, že vyrobená schránka je větší, umožňuje maximální svobodu při následném výběru použité stínicí techniky. Tato schránka je určena pro novostavby i starou zástavbu. Další výhodou je nízká cena schránky, stejně jako fakt, že i několik let po ukončení stavebních prací včetně omítky lze do připravené schránky dle přání zákazníka nainstalovat např. rolety se sítí proti hmyzu. Místo rolet lze použít také mříže, navinout látku apod. Právě pro případ dodatečné instalace rolet je BAT G přizpůsobena pro přístup pouze zvenčí, takže interiér domu ani venkovní omítka nemohou být při montáži ničím narušeny, ani poničeny, přičemž další stavební úpravy na domě nejsou nutné. Konstrukčnímu provedení schránky BAT G odpovídá nosná schránka HELUZ-BATIMA 238, která představuje komplexní propojení cihelného zdicího systému Supertherm a roletového systému Batima, jenž nemá na českém trhu konkurenci. Jedná se o schránku typu G, ale v modulu na výšku většiny stavebních systémů, tzn. 238 mm. Nosná roletová schránka Heluz-Batima 238, která je mimo jiné unikátní speciálním uchycením rolet, byla oceněna na veletrhu IBF Brno ZLATOU MEDAILÍ IBF.

Více než jen rolety
Výroba společnosti Batima se neomezuje pouze na rolety a další prvky stínící techniky, jako jsou venkovní, vertikální či horizontální žaluzie, anebo markýzy. Významná je rovněž produkce hliníkových výrobků, např. zábradlí, parapetů, pojezdových bran, pergol, slunolamů, rolovacích hliníkových mříží a různorodých architektonických prvků. Batima provádí montáž vlastními pracovníky. Záruka funkčnosti celého roletového systému a kvality montáže je samozřejmostí. Mezi další služby patří kompletní poradenská činnost. Poznejte kvalitu výrobků Batima a využijte jejích profesionálních služeb. Potřebné kontakty najdete na www.batima.cz.

www.batima.cz