Nové vnitřní dveře Sapeli v bílé barvě EKO se slevou 16 % a prodloužené dveře bez příplatku! A v březnu Sapeli najdete také na veletrhu FOR HABITAT.

Bílá barva je nejen univerzální, ale také elegantní, projasňuje a skvěle se hodí k jakýmkoliv jiným interiérovým prvkům. Takže pokud stále váháte a nemůžete si vybrat, bílá barva je skvělá volba s řadou pro!

bile dvere Sapeli
Sapeli uvádí na trh interiérové dveře v ekologické a ekonomické bílé barvě EKO.


Letos uvádí na trh interiérové dveře Sapeli v ekologické a ekonomické bílé barvě EKO. Ta je při výrobě na dveře nanášena na speciální lince, kde se na dveře postupně aplikuje šest vrstev ekologicky šetrné barvy a UV laku. K této variantě dveří pak nabízí zárubně a rámečky v povrchu CPL v bílém hladkém provedení, barevně perfektně sladěné s dveřmi.

Aktuálně jsou k dostání se 16% slevou, kterou nyní získáte i na ručně lakované bílé dveře, které vynikají svým hladkým povrchem, kvalitními hranami a jsou doplněny stejně lakovanými zárubněmi. Nové bílé dveře si můžete zvolit také v prodloužené výšce 210 cm a bez příplatku! Podmínkou akce Sapeli není zakoupení kompletu dveře a zárubeň. Sleva se vztahuje pouze na dveře a platí pro všechny dveře v bílé barvě eko objednané od 1.2. do 31.3.2018.

prodlouzene bile dvere
Nyní jsou bílé EKO dveře Sapeli v dostání také v prodloužené výšce 210 cm a bez příplatku!

Poradit se o výběru podle svých představ můžete přímo v pointech Sapeli Praha, a to hned na několika místech – v Kolovratech, v Jarově, na Pankráci, ve Stodůlkách a v Kobylisích, dále v pointu Plzni a nyní i v nově otevřených centrech Park Anděl, IKEA Zličín, Čestlice/Průhonice a v Mladé Boleslavi v Retail Parku. Naleznete zde kompletní sortiment firmy Sapeli, včetně novinek, trendových výrobků a celoskleněné dveře Sapeli.

Navštívit nás můžete také od 22. do 25. března 2018 na veletrhu bydlení, stavby a rekonstrukcí FOR HABITAT v Letňanech. Přijďte si nechat poradit a prozkoumat širokou nabídku. Těšíme se na vás.