PRŮVODCE BYTOVÉHO DESIGNÉRA
Ať už jste vystudovaný bytový designér či nadšenec do interiérů a designu, tento průvodce vám přijde vhod! Díky informacím obsaženým v knize si brzy sami (nebo jen s lehkou pomocí) zařídíte svůj vlastní byt či dům. Najdete zde totiž nejen originální tipy, jak vylepšit každou místnost v bytě, ale i rady a nápady pro úspěšný start kariéry designéra. Autoři poskytují obecné znalosti důležité pro každého designéra, ale také ukazují, jak aplikovat tyto principy při návrhu jednotlivých místností v bytě. Zasvětí vás do hledání konceptu a inspirace, přes znalosti materiálů, technického kreslení, skicování, plánování prostoru a konstrukce nábytku. Autoři vás neochudili ani o 20 případových studií z praxe, díky kterým nahlédnete pod pokličku profesionálům a inspirujete se.

pruvodce bytoveho designera

BETON – SNADNÉ BETONOVÉ PROJEKTY DOMA A NA ZAHRADĚ

Že je beton nuda? To rozhodně ne! O tom, že tomu tak rozhodně není vás přesvědčí právě tato kniha. Toužíte po ozvláštnění zahrady či domácnosti? Přinášíme vám 44 elegantních návrhů, jak se pustit do výroby elegantních betonových doplňků. Text plný nápadů nabízí podrobné návody a obsahuje veškeré informace, které budete potřebovat – včetně výroby silikonových, dřevěných a kovových forem, poučení o různých druzích betonu a jejich použití a o tom, jak se pracuje s různými tvary. Autorka rovněž nabízí jedinečné tipy na dokonalou finální úpravu a vytváření dekorativních detailů, které dodají vašim výrobkům na osobitosti.

kniha o betonu

PALETY – NÁBYTEK ZA PÁR MINUT NEJEN NA ZAHRADU

Dřevěné palety mají v bytovém designu široké využití. V posledních letech zažívají velký boom a stále větší množství lidí si z nich staví jednotlivé kusy nábytku, ale třeba i celé kanceláře. Nevěříte? Začtěte se!  V této knize najdete užitečné rady, kde palety sehnat a jak z nich ve chvilce vyrobit vysněný (a skvěle vypadající) kus nábytku, který vám v domácnosti chybí. Neutrácejte tisíce v obchodech s designovým nábytkem. Vyrobte si jednoduše vlastní.

palety-nabytek za par minut