Mefisto Vám pomůže
Grilování se těší výrazně větší oblibě než klasické vaření či pečení. Tento způsob přípravy pokrmů je méně pracný, více zábavný a hlavně jídlo z grilu má nezaměnitelnou chuť. Je tu však jedna velká nevýhoda. Grilovací rošt se nedá mýt v myčce nádobí. Jeho údržba proto donedávna patřila mezi nejméně příjemné domácí práce. Ovšem jen do té doby, než se na trhu objevil speciální gel na čištění grilů Mefisto.

cistic grilu Mefisto

Ďábelsky rychlé a snadné!

Ne náhodou se výrobce při vymýšlení názvu inspiroval světem pekelníků. S Mefistem je totiž čištění grilovacího roštu ďábelsky rychlé a čertovsky snadné. Stačí vzít do ruky láhev s mechanickým rozprašovačem, nanést gel na znečištěné části grilu, nechat 10 minut působit, mezitím můžete třeba rozdělat oheň, a pak povrch setřít a omýt teplou vodou. Hotovo, gril je připraven! Rošt je krásně čistý, bez mastnoty a dalších nečistot, které by mohly znehodnocovat chuť grilovaných pochoutek, a dokonce ohrožovat Vaše zdraví. Přece jen spaliny jsou karcinogenní. Takže milí přátelé, grilovací party můžete klidně uspořádat u sebe doma. Náročné čištění grilu už nehrozí.

Konec drhnutí a škrábání!
Mefisto se hodí mít po ruce, i když se venku ochladí a my si raději zalezeme do obývacího pokoje pěkně ke krbu. Tento speciální gel si totiž hravě poradí také s čištěním krbových skel. Použití je přitom obdobné jako při čištění grilu. Nastříkáte, necháte působit, setřete a omyjete. Žádné složité drhnutí nebo škrábání!

snadne cisteni grilu

Náš tip: Pokud jste pozvání na grilování, buďte originální a praktiční zároveň, a místo láhve vína či skleničky hořčice raději přineste čisticí gel Mefisto. Najdete ho na stránkách známého českého dodavatele chemických výrobků www.druchema.cz.
Užijte si skvělou grilovací sezónu!

Druchema logo