Sázkou na jistotu je třeba německá značka Geuther, která má za sebou víc než sto let zkušeností. Pořídíte u nich bezpečnostní zábrany, kompletně vybavené pokoje, židličky i nábytek na hraní. To vše z masivního buku, v kvalitním provedení a s pětiletou zárukou na vybrané výrobky.

Dětský pokojík Toffee

I dětský pokoj může být zařízený vkusně a nadčasově, aniž byste ho museli měnit každé dva roky s tím, jak dítě roste. Kompletně zařízený pokoj od Geutheru se skládá z dětské postýlky, přebalovací komody, dvoudílné či třídílné skříně, policového regálu a poličky na zeď, všechny kusy se dají zakoupit ale i jednotlivě. Dětské prsty udrží v bezpečí systém zavírání zásuvek Soft-Close – zásuvka se zavírá pomalu a před úplným dovřením se na chvíli zastaví. Na výběr jsou různé barevné varianty, na obrázku je karamelové Toffee.

 

Ohrádka Euro-Parc
Ohrádka Euro-Parc vám pomůže zajistit bezpečí dítěte ve chvíli, kdy ho nemůžete mít nepřetržitě na očích. Vejde se i do menších prostorů a ve složeném stavu ji dáte třeba i pod postel. Ohrádka jako taková je k dispozici ve dvou velikostech, dvě nohy jsou stabilní, dvě vybavené kolečky. Dno je výškově posuvné, a když už je dítě větší, můžete mu vytvořit díky vyndavacím příčkám průlez. Vybrat si můžete z různých barev, od přírodního dřeva po vesele pestrobarevnou kombinaci.
 
Cena: 2.990 Kč

Jídelní židlička Filou

Celá z masivního buku je praktická jídelní židlička Filou, která poroste s dítětem díky snadnému nastavení výšky. Může vydržet až do dospívání díky pohodlné opěrce zad a sundavacímu pultu. Menším dětem lze Filou vypodložit pohodlným polstrováním v různém designu.

 
Cena: 2.390 Kč

Dětský dřevěný nábytek Geuther naleznete na www.babystar.cz.