Vyzkoušejte nové kousky a změňte atmosféru pokoje
Není hned nutné stěhovat nábytek nebo kupovat nové zařízení, pokud chcete svůj domov trochu upravit či mu dát jiný styl. Stačí se podívat na nabídku současného bytového textilu a určitě najdete inspirativní kousky. Společnost Triva je přímým dovozcem bytového textilu a doplňků, své zboží pečlivě vybírá, kontroluje dodavatele, kvalitu i příznivou cenu, garantuje rychlost dodání, bere ohled také na aktuální trendy a poptávku. Nabídku má širokou a co je hlavní výhodnou? Většina zboží skladem, tedy hned k dodání.

rucniky

Venkovský a francouzský styl je stále v kurzu
Každý kout, každý místnost vašeho domova může být jiná, s použitím doplňků bytového textilu. Kuchyň a jídelní prostor oblečte do svátečního kabátu pomocí nového prostírání, jídelnímu stolu dopřejte štolu v jemných barvách s motivem levandule, nebo příruční stolek pokryjte háčkovaným ubrusem. Ve stylu Provence můžete vyladit svou domácnost i díky podsedákům, nebo povlakům na polštářky ve stejném designu.

hackovany ubrus

Nejen praktické, ale i krásné
Nové, neokoukané povlaky na polštáře dodají sedací soupravě, křeslům i celému obývacímu pokoji nový ráz a je to dostupný způsob, jak rychle a cenově příznivě oživit interiér. Zvolit však není třeba jen povlaky, ale vyměnit se mohou i samotné výplně. Chybu určitě neuděláte také s dekami, které (s ohledem na materiál) uplatníte nejen v interiéru; některé deky jsou vhodné i pro použití venku - na pikniku, nebo při posezení u vody.

hrejiva deka

Plyšové hračky pobaví dětí i dospělé
Kdo tvrdí, že hrát si mohou jen děti? Jste již dávno plnoletí, a přesto se vám líbí plyšáci? V nabídce firmy Triva je nápaditých plyšových hraček dost. Mohou být zábavnými i praktickými společníky pro vaše děti, nebo občasnou dekorací, dodávající bytu rodinnou atmosféru. Je tu třeba dalmatin v podobě polštářku, ale lze z něho vytvořit i klasického plyšového kamaráda, nechybí oblíbený medvídek, kočka vhodná do postýlky, nebo chundelaté ovce různých tvarů.

hebky plysovy medvidek

Inspiraci v oblasti bytového textilu a doplňků do domácnosti proto hledejte na stránkách internetového obchodu Triva.cz.