Venkovní žaluzie
Tento typ zastínění je vhodný především do novostaveb rodinných domů, případně tam kde je kladen důraz na možnost regulace prostupu světla do interiéru. Možnost naklápění lamel je v tomto případě neocenitelná. Venkovní žaluzie lze ovládat manuálně, případně pak pomocí tlačítkového spínače, či dálkového ovládání. Žaluzii je třeba při vytažení chránit. Jako ochrana se nejčastěji používá krycí plech, který lze lakovat do libovolné barvy na přání zákazníka. Stavíme-li dům, je možnost nábal žaluzie zabudovat pod fasádu a udělat tak tento prvek téměř neviditelným.

venkovni zaluzie

Venkovní rolety
Využití nacházíme především v přízemních bytech či rodinných domech s jednoduchým přístupem k oknu. Venkovní rolety jsou obtížně zdolatelnou překážkou pro případnou návštěvu zlodějů. Zajímavou vlastností rolet je rovněž tepelná izolace. Hliníkový plech vyplněný PUR pěnou snižuje tepelnou ztrátu z interiéru, v zimě tak vzniká úspora na vytápění domu. Stejně jako venkovní žaluzie lze tento stínící prvek ovládat motoricky, nebo manuálně.

venkovni rolety

Markýzy

Pohodlné posezení na terase v rozpáleném slunečném dni Vám zajistí markýzy. Široký výběr markýz ze společnosti SunWay dává jistotu, že dokážeme zastínit prakticky každou terasu či balkon. Menší rozměry markýz můžeme ovládat pomocí kliky, větší pak je lepší ovládat motorem (tlačítkový spínač, dálkový ovladač). Jako ochranu markýzy můžeme pak použít otřesové čidlo, které nám markýzu automaticky zatáhne při větším větru a my se tak nemusíme bát o její bezpečí.

markyza klasik

Společnost SunWay
nabízí veškerou automatizaci od společnosti Somfy, která je předním světovým dodavatelem motorů a ovládání stínící techniky. Jako jedni z prvních na českém trhu jsme našim zákazníkům schopni nabídnout ovládání před tablet a mobilní telefon. Systém Tahoma případně jednodušší verzi Connexoon.

                         logo SunWay