Současný vývoj pokročil natolik, že výrobci se soustředili na vůně, které nás omámí, uvolní, navodí pocit klidu nebo erotiky. Řeč je, o vůních SENSE, které vyrábí společnost Hollandia, které jsou určené přímo do ložnic. Popis jednotlivých výrobků najdete na www.prospanek.cz.

O tom, že právě do ložnice se nemůže nastříkat cokoli, vědí nejen alergici, ale také lidé, kteří jsou na vůně citliví. Nevhodná vůně může zapříčinit nenadálou bolest hlavy, která se následně v ložnici vysvětluje hodně špatně. Naopak speciálně upravené vůně SENSE, jsou nejen šetrné k čichovým buňkám, ale umí naladit tu správnou atmosféru a klid.

Vůně tvoří vyváženou kombinaci 40 různých přírodních esencí. K těm nejvýraznějším patří sladká vanilka z Madagaskaru a jedinečná vůně tmavého jantaru z Persie. Spojení těchto vůní udělá z vaší ložnice neodolatelnou relaxační místnost.

vune Sense v loznici

Jednotlivé vůně jsou k dostání v různých podobách. Jsou vyrobeny tak, aby si zákazník mohl vybrat obal, který mu vyhovuje nejlépe. Aromatický pokojový sprej SENSE má podobu osvěžovače vzduchu. Osvěžující vůni je možno rozstřikovat do volného prostoru nebo rovnou na textilie. Sprej vyvolává příjemnou domácí atmosféru, která uklidní vaší mysl po celodenní činnosti.

V nabídce produktů je také atraktivní difuzér SENSE o velikostech 200, 500 a 3 000 mililitrů. Jedná se o nádhernou koňakovou láhev s tyčinkami, které šíří do prostoru omamnou vůni těch nejtajnějších snů. S tímto doplňkem přestaneme vnímat čichové nedokonalosti v místnosti.

Vůně přímo na polštáře, abychom mohli ještě více vnímat jemnou vůni, zajistí aromatický polštářový sprej SENSE. Ten se nanáší přímo na polštář, kde vůně určená ke spaní navodí tu nejlepší atmosféru pro náš zdravý a klidný spánek.

Pro méně náročné zákazníky jsou k dispozici speciální parfémované aromatické svíčky, které vydávají příjemnou zklidňující vůni.
vune do ložnice Senses
Společnost Hollandia ale myslela i na ty, kteří jsou neustále v pohybu, hodně cestují nebo se musí vzdát pohodlí domova a odjet za prací. Cestovní varianta polštářového spreje připomene vůni domova, kterou můžete mít stále po ruce. Cestovní sprej na polštář obsahuje speciální vonné extrakty. Je cenově dostupný a před tím, než si koupíte velké balení, si ho můžete vyzkoušet. Stačí jednou až dvakrát stříknout vůni na polštář, minutu počkat a následně se uložit ke spánku.

Na webových stránkách www.prospanek.cz naleznete jednotlivé nabídky vůní v různých podobách. Vyzkoušejte vůně SENSE, stojí to určitě za to!

                                        logo ProSpanek