Jedná se o nerezové zábrany truhlíků. Tyto zábrany jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli, která působí nenápadně a přitom díky svému jedinečnému designovému provedení dekorativně. Zábrany truhlíků účinně ochrání vaše květiny na venkovních okenních parapetech proti pádu.



Máte novou fasádu na vašem domku a nechcete do ní hned vrtat? Dastech s.r.o. vám vedle klasických vrtaných zábran nabízí hned několik variant uchycení zábran květinových truhlíků, které nepoškodí fasádu vašeho domu. Díky rozpěrnému systému zábrany truhlíků instalujete velmi rychle, jednoduše a bez vrtání mezi špalety v okně.



Jiná možnost je namontovat zábranu do plastové okapničky parapetu okna. Instalace je rychlá, zábrana funkční a estetická. Zábrany květinových truhlíků od společnosti Dastech s.r.o. můžete použít také na zateplenou fasádu rodinného či panelového domu. Díky zábranám květinových truhlíků mohou vaše okna zářit barvami květin bez rizika pádu truhlíku.



Firma Dastech s.r.o. nabízí velmi široký sortiment výrobků pro rodinné i panelové domy. Specializuje se především na moderní řešení zábradlí, prodej madel zábradlí pro panelové domy a mnoho dalšího. Při revitalizaci panelových domů je třeba vyměnit také stará madla zábradlí.



Dastech s.r.o. poskytuje širokou nabídku provedení materiálu a dekoru madel určených speciálně pro zábradlí panelových domů. Panelová madla jsou vyrobena z kvalitního plastu či dřeva v celé škále různých barev, aby si každý mohl vybrat podle vlastního vkusu. Neváhejte a navštivte i vy specialistu na zábradlí.

www.dastech.cz