Vchodové dveře – ochrana, komfort a styl
Vchodové dveře představují pomyslný i faktický předěl mezi naším soukromím a vnějším světem. Aby spolehlivě chránily náš majetek, měly by být bezpečné a odolné. Aby nám zajistily požadovaný uživatelský komfort, měly by se snadno a pohodlně ovládat. A abychom se za ně nemuseli stydět, měly by mít styl. To znamená důstojně dotvářet tvář našeho obydlí. Vždyť vstupní dveře jsou vizitkou celého domu i jeho majitele.
Náš tip: Dřevěné vchodové dveře Agmar se speciální vyztuženou konstrukcí z vysoce kvalitního materiálu, kterým je buď dub, nebo borovice o tloušťce 68, 78 či 88 mm, garantují mnohaletou spolehlivost. Výplň tvoří izolační panel s koeficientem tepelné vodivosti 1,2 až 1,5 (m2K). Dveře se vyrábí na míru do rozměru šířky 1020 a 2100 mm a na zakázku i ve větších rozměrech. Vynikajícími užitnými vlastnosti i estetickými kvalitami se rovněž mohou pochlubit dveře Enter a Solid.



Vnitřní dveře dotvářejí vzhled interiéru

A nyní se pojďme podívat na interiérové dveře, jejichž funkce nespočívá v pouhém oddělení místností a zajištění soukromí jednotlivým obyvatelům bytu, ale má také svůj estetický aspekt. Protože vnitřní dveře významně a dlouhodobě (přece jen pořízení dveří je investice na mnoho let dopředu) dotvářejí vzhled interiéru, vyplatí se věnovat pozornost jak funkčnosti a poměru mezi kvalitou a cenou, tak i designu.
Náš tip: Interiérové dveře kvalitních značek Voster, Invado, Porta doors a Dre, které uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky.



Kde najdete velký výběr

Jedním ze základních předpokladů správné volby je vedle kvality provedení a pěkného vzhledu samozřejmě možnost výběru z různých provedení. Pokud tedy patříte mezi majitele novostaveb, anebo domů v rekonstrukci, jistě Vás bude zajímat, že na stránkách www.bydlimecz.cz najdete dveře do bytu mnoha tváří a různých značek – včetně těch, které jsme uvedli výše. Než za sebou zavřete, pečlivě si vyberte.