V prodejnách, které najdete v Havlíčkově Brodě a v Ledči nad Sázavou, si vyberete nábytek a příslušenství od obývacího pokoje, přes kuchyni, pracovnu, ložnici až po předsíň, a to ve všech cenových relacích. Navíc, jednou z možností je také splátkový prodej.


Jelení nabídka

Co všechno tedy Nábytek JELEN nabízí? Sortiment nabízeného zboží je skutečně široký. Přesvědčte se sami. Nemusíte tak učinit přímo v prodejnách, nábytek si pohodlně prohlédnete také na internetových stránkách www.nabytekjelen.cz. Můžete si zde vybrat zařízení a vybavení do obývacího pokoje, kuchyně, jídelny, či předsíně, dospělé i dětské ložnice, studentské ložnice a pracovny, nechybí ani systémový nábytek vhodný především do kanceláře. Nabízené zboží je přehledně rozděleno do jednotlivých sekcí, jednotlivé položky jsou zde seřazeny podle abecedy, vzestupně nebo sestupně. Pokud jde o ceny, můžete si zvolit řazení podle cen, vzestupné nebo sestupné.


Obývací pokoje

Začněme třeba klasicky, od obývacího pokoje. Pohodlné sedací soupravy v levém i pravém provedení, pohovky a válendy svádějí k hříšnému lenošení. Přejete si lenošit na rohové sedací soupravě, nebo byste raději 3+2+1? Říkáte, že souprava 3+1+1 postačí? Vejde se do vašeho malého televizního koutku jen křesílko s komfortní podnožkou? Ve všech případech může Nábytek JELEN sloužit. A design? Najdete zde kusy nábytku s jednobarevnými decentními i pastelovými potahy, stejně jako ty s motivem květin nebo se stylovou kostkou. Můžete odpočívat například v relaxačním křesílku Florida či Havaj, svůj oblíbený televizní pořad můžete sledovat ze sedací soupravy Athena, nebo Sultán, který vám poskytne dokonalý komfort.

Stylové obývací stěny zase poskytnou útočiště vašim knihám, dekoracím, cedéčkům, DVD a kazetám i oblíbeným přístrojům. Pokud nejste zrovna přátelé obývacích stěn, určitě vás zaujme některý z menších kousků nábytku, jako je například komoda, skříňka nebo televizní stolek.


Ložnice pro velké i malé

A od televizního stolku se z pohodlné válendy přesuneme rovnou do ložnice. Pořídit si můžete rovnou celou ložnici, od A až do Z. To znamená širokou postel, noční stolky, ložnicovou stěnu s integrovanou šatní skříní a velkým zrcadlem. Pokud se nerozhodnete pro některý z nabízených kompletů, jako je například Korfu, Barcelona, Acapulco, nebo Mamba či Hollywood, máte možnost, sestavit si svou ložnici sami. Nabídka lůžek zahrnuje také moderní čalouněná dvoj- a jednolůžka, včetně těch s úložným prostorem. Pořídit si můžete také samostatnou matraci. Na matraci Dřevočal nebo Materasso se vám bude určitě dobře odpočívat.

V případě, že zařizujete dětskou nebo studentskou ložnici, můžete zkombinovat některé lůžko s nábytkovou sadou sestávající se z pracovního stolu s velkorysým úložným prostorem, knihovničky a skříně. Nebo je libo samostatný PC stolek či psací stůl? Nahlédněte do sekce určené právě psacím a počítačovým stolům. K tomu už jen pořídit šikovnou židli.


Kuchyně

A stavme se ještě na malou exkurzi do kuchyně. Můžete si vybrat z kuchyňských linek různého provedení a velikostí. Pokud si je prohlížíte na internetu a některá z nich vás zaujme, můžete poslat dotaz, abyste získali bližší informace.


Předsíň

Domov opustíme předsíní. Předsíň má svou reprezentativní i odkládací úlohu. Předsíňové sestavy různých rozměrů, některé s integrovaným zrcadlem, provedením z olše nebo buku, jí s oběma úlohami ochotně pomohou. Podívejte se na ně!


Zakázková výroba

Líbil se vám výlet do hlubin pestrého sortimentu firmy Nábytek JELEN, zahrnující výrobky od dřevěného masivu až po ratan, natolik, že vás zaujaly některé kousky? Nebo jste si snad nevybrali ze standardního sortimentu, či máte nějaké speciální přání? Napište jelenovi! Nábytek JELEN vyrábí nábytek také na zakázku. Kontaktní email najdete na internetových stánkách firmy www.nabytekjelen.cz .

Nábytek JELEN