KUBIS 74 je moderní prostorný dům, který můžete mít na klíč za cenu 2 399 000 včetně DPH, základové desky a garáže. Zajímavá nabídka, že? Pojďme si povědět o této novince více.

Nový KUBIS se představuje
Montovaný dům je celkem prostorný, jeho rozměry jsou 8,94 m x 8,31 m. Zastavěná plocha včetně garáže činí 99,91m2, podlahová plocha přízemí 60,36 m2 a podlahová plocha podkroví 56,76 m2. Pro úplnost ještě dodejme informaci o sklonu střechy, a to 22°.
rodinny dum KUBIS 74

Špičkový systém automatizace
Velkou výhodou je špičkový systém automatizace domácnosti obsažený již v základní ceně domu a zahrnující regulaci teploty samostatně ve všech místnostech, dále promyšlený ventilační systém, řízený pomocí čidla CO2 (který mění jen nezbytné množství čerstvého filtrovaného vzduchu) a konečně snadné rozšíření ovládání přes internet a inteligentní telefony.

Rozsah dodávky v provedení SMART
Rozsah dodávky domu na klíč v provedení SMART M 2015 pak zahrnuje otevřenou garáž s pultovou střechou, obvodové stěny s vnitřní izolací 120 + 40 mm a vnější termofasádou 100 mm uzavřenou strukturní barevnou omítkou, betonovou střešní krytinu včetně anténní tašky, vnější dřevěné díly s nátěrem, titanozinkové okapy, základovou desku – model 2015, komín Schiedel UNI PARAT o průměru 160 mm, okna a terasové dveře včetně kování a samozřejmě vchodové dveře s bezpečnostními uzávěry.

montovany dum KUBIS 74

Pohled dovnitř
Pokud po stručné sumarizaci vnější tváře domu nahlédneme dovnitř, v interiéru najdeme schodiště, laminátovou podlahu či koberec, obklady v koupelně a na WC, elektroinstalace, ventilátor s hygrostatem, řízené přetlakové větrání, instalaci slaboproudu, sanitární vybavení, přípojku na pračku i myčku, elektricky vyhřívaný zásobník TUV o objemu 160 l, elektrické přímotopné panely, inteligentní systém vytápění a větrání SIEMENS Synco Living, hotové malířské práce (stěny a stropy upravené zednickou stěrkou stupně kvality povrchu Q2), kuchyňské přípojky vody, odpady a elektro v rozsahu dle typové obchodní dokumentace, rozvody vody potrubí Alpex, kanalizace z plastových trubek i zařízení autonomní detekce a signalizace. Prostě moderní rodinný dům na klíč se vším všudy.

Kde se dozvíte více
Také Vás nový KUBIS zaujal a rádi byste znali více informací? Dozvíte se je nejen na veletrhu DŘEVOSTAVBY 2015, ale také na stránkách www.rdrymarov.cz. A ještě jedno důležité upozornění na závěr: nabídka platí pro smlouvy o uzavření smlouvy budoucí podepsané do 15. 9. 2015 s realizací do 31. 3. 2016.