Nechte krásu dřeva vyniknout
Masivní dřevěné podlahy jsou právem považovány za nejkrásnější vůbec. Přirozená kresba a struktura dřeva přitom nejlépe vynikne na velkých formátech, což mistři podlaháři moc dobře vědí. Mimořádně velké oblibě se proto těší tzv. selská prkna, pojmenovaná podle konstrukčního řešení podlah v chalupách našich prababiček, která sluší nejen původním rustikálním, ale také klasickým, stejně jako moderním interiérům. Zatímco krásný vzhled podlah stále zůstává, vývoj jde neustále kupředu a přináší mimo jiné výhodu snadnější pokládky.

bytove palubky

Vyberte si tu svou

Podlahová prkna mohou mít mnoho podob, vyrábějí se v různých provedeních, mohou být kartáčovaná, drásaná, mořená do různých odstínů a v různých tloušťkách. Nahlédněte do galerie podlah a nechte se inspirovat krásným vzhledem dřevěných podlah. Záleží na Vás, co od své podlahy očekáváte. Zda si přejete vzhledové sjednocení interiéru, jeho designové oživení, anebo obojí. Jedno však platí zcela nezávisle na zvolené variantě: Pokud chcete svému interiéru dodat jedinečný přírodní, a zároveň vysoce luxusní vzhled, velkoformátové masivní palubky Vás nikdy nezklamou. A co více, budou Vám věrně sloužit po celá desetiletí. Napadá Vás, co budete dělat, když se poškodí? Žádný problém, na rozdíl od jiných typů povrchů se poškození v masivní dřevěné podlaze přirozeně ztratí. Nehledě na to, že dřevěnou podlahu lze snadno zrenovovat, např. broušením.

masivni palubky

Renovace nebo nová podlaha?
Toť otázka, která dělá vrásky nejednomu majiteli staré dřevěné podlahy. Pokud se Vaše podlaha prohýbá, vrže na každém kroku a ještě je plná mezer, platí zde stejné pravidlo jako ve stavebnictví, než náročně rekonstruované je lepší zbrusu nové. Jestliže je však Vaše podlaha v zachovalém stavu, stačí ji jen přebrousit. Renovaci podlahy můžete svěřit buď specializované firmě, anebo pokud patříte mezi manuálně zručné kutily, obnovit její krásný vzhled svépomocí. Pak ale budete potřebovat profesionální nářadí. To Vám ochotně půjčí každá půjčovna brusek na parkety. Ovšem v půjčovně brusek Ardor Vám kromě pouhého půjčení také ochotně poradí, což oceníte zejména v případě, že nemáte s renovací parket žádné zkušenosti.

masivni podlaha v roubence

Ať už tedy chcete zbrusu novou podlahu, anebo zbrousit starou podlahu, můžete se s důvěrou obrátit na tým společnosti Ador. Více o poskytovaných službách včetně kompletního sortimentu najdete na stránkách www.ardor.cz.

masivni podlaha v restauraci