Nový přístup k osobní hygieně
Očista po toaletě pouhým toaletním papírem nesplňuje současné hygienické požadavky a může být dokonce příčinou mnoha zdravotních problémů. To většina z nás dobře ví, a proto tento nedostatek řešíme buď použitím sprchy po toaletě, anebo instalací keramického bidetu. Používání bidetu sice představuje pokročilejší z možných variant, ale ani toto řešení není příliš praktické a navíc je náročné na prostor. Především v malých koupelnách bývá problém, najít pro keramický bidet místo.

Ideální nejen do malého prostoru

Ideální řešení pro moderní koupelnu naproti tomu představuje přídavný bidet, který Vás v koupelně nepřipraví o cenné místo, a zároveň Vám poskytne mnohem více komfortu než tradiční keramický bidet. Mezi další přednosti elektronických bidetů patří snadná instalace na stávající keramickou mísu bez nutnosti stavebních úprav a dlouhá životnost, která přesahuje 10 let. Přídavným bidetům nelze upřít ani jejich elegantní design, kterým neruší vzhled koupelny.

 

Moderní elektronické bidety

Na trhu se můžete setkat s mnoha modely elektronických bidetových sedátek. Všechny jsou vybaveny základními funkcemi, kterými jsou omývání po stolici, omývání pro dámskou hygienu a funkce sušení. Během omývání lze nastavit nejen polohu trysky, tlak a teplotu omývací vody, ale i různé režimy mytí. Mezi další funkce patří masáž intimních partií proudem vody a sušení teplým fénem. Nejmodernější modely jsou vybaveny celou řadou nadstandardních funkcí. Elektronické bidety se ovládají stiskem tlačítka nebo pomocí dálkového ovládání. Při použití dále oceníte příjemně předehřátý sedák toalety nebo funkci tichého pomalého sklápění.

 

Pro Vaše zdraví a pohodlí
Udělejte něco pro své zdraví i pohodlí a vybavte svou koupelnu elektronickým bidetem. Na www.elektronickebidety.cz, kde najdete také ukázkové video, si můžete vybrat ze široké nabídky přídavných bidetů. Ale pokud dáváte přednost klasické formě nákupu, navštivte některou ze čtyř kamenných prodejen. Dámy a pánové, přišel čas dát sbohem středověkým řešením, a dopřát si tu nejvyšší úroveň hygieny.

www.elektronickebidety.cz