Kvalita, komfort, design
Představujeme Vám NÁBYTEK-ENO, s.r.o., známý především svou kvalitou, vysokým komfortem a krásným designem. Svým zákazníkům nabízí možnost pohodlného výběru a nákupu sedacího, obývacího, ložnicového, dětského a dalšího nábytku prostřednictvím internetových stránek www.nabytek-eno.cz. Zákazníci, kteří preferují klasickou formu nákupu, mohou navštívit některou ze tří prodejen. Ta nejnovější byla nedávno otevřena v Bzenci. V kamenném i virtuálním obchodě najdete nejen kvalitní sedací kožený a čalouněný nábytek, křesla, pohovky, ale také postele, včetně dětských ve velmi netradičním provedení, dále pak jídelní stoly, konferenční stolky, židle a celou řadu bytových doplňků, jako jsou například krby, botníky nebo stojany na cd/dvd nosiče. Nechybí dokonce ani sekce zahradního nábytku. Pojďme tedy trochu prozkoumat alespoň část z této bohaté nabídky.

Posaďte se u nás
Dámy a pánové, naši exkurzi do světa stylového nábytku začneme přímo v obývacím pokoji, kde je slušností posadit snad každou návštěvu. Abyste tak mohli učinit, je třeba nejprve vybrat vkusnou sedací soupravu. ENO pro Vás připravil rohové sedací soupravy pyšnící se jedinečným skloubením krásy a účelnosti. Ostatně nahlédněte do galerie produktů a posuďte sami. Záleží jen na Vás, zda se rozhodnete pro koženou či čalouněnou, pro rozkládací nebo nerozkládací sedačku. Vybírat můžete z několika barevných odstínů. Pokud budete váhat, kterou barvu zvolit, (přece jen v reálu může barva vypadat jinak než na webové stránce) není nic snazšího, než si nechat zaslat vzorník. 



Svou návštěvu můžete usadit i do některého z elegantních křesel s moderním, klasickým, anebo nadčasovým designem. Oblíbenou součástí obývacích pokojů jsou obývací stěny, vitríny či skleníky. Ani ty v nabídce nechybí. 

Nábytek nejen na dobrou noc
Jakmile slunce ukončí svou denní dráhu po obloze, přichází čas na to, abychom se uložili do postele. V obchodě www.nabytek-eno.cz jich najdete pěknou řádku. Postele z masivu, kovové, čalouněné, jednolůžka i dvojlůžka. Dále válendy, noční stolky, rošty a samostatné matrace včetně doplňků.



Ten, komu ložnice slouží i jako pracovna, si ji jistě rád vybaví také počítačovým stolkem se židlí nebo sedacím vakem. Za zmínku rovněž stojí hotové sestavy kancelářského nábytku. Nebo potřebujete nábytkovou sestavu do předsíně? Zařizujete jídelnu? Také v těchto případech Vám může obchod NÁBYTEK-ENO pomoci. 

Od miminka až po studenta
Co nás v rámci bohatého sortimentu nábytku nejvíce zaujalo, to byl dětský nábytek. Nejenže se vyrábí opravdu s fantazií, ale najdete zde vše, nač si jen vzpomenete. Od rostoucí dětské postýlky až po kompletní vybavení pokoje předškoláka, školáka, nebo dokonce takřka dospělého studenta. Pokoje jsou sestaveny tak, aby plně vyhovovaly aktuálním potřebám jejich malých i větších uživatelů. 

Také se Vašim dětem spí nejlépe v autě? Pořiďte jim postel v designu krásného sporťáku. A k ní kombinaci úložné skříně s pracovním stolem imitující čerpací stanici, ať je pokojíček malého automobilisty kompletní.



Dnešní děti velkou část dne prosedí. Dlouhodobé sezení na židli není ani příliš pohodlné, ani zdravé. Tak co kdybyste svým dětem raději pořídili některý z pohodových sedacích vaků? Ten v designu fotbalového míče jistě potěší každého kluka. 

Náš tip: pokud zařizujete zbrusu nový dětský pokojíček, můžete si vybrat některý z nabídky luxusních sektorových pokojů. Získáte dokonale sladěný interiér a navíc si ušetříte spoustu starostí i peněz. 

Nyní nezbývá, než se rozloučit, za což se Vám, milé dámy a pánové, omlouváme, ale nabídka obchodu www.nabytek-eno.cz je natolik široká, že více nábytku se už do našeho článečku nevešlo!

www.nabytek-eno.cz