Samotný dárek není tak důležitý, jako vytvoření skvělé atmosféry, na kterou bude Vaše dítě se svými kamarády vzpomínat až do dospělosti! Máme pro Vás tip, jak takovou párty připravit!
 
Ta správná oslava
Nezáleží na tom, zda se bude jednat o oslavu s Medvídkem Pú, nebo třeba s Mickey Mousem, důležitý je efekt překvapení! Na webové stránce internetového obchodu www.balonky.cz najdete přesně to, co na dětskou narozeninovou oslavu potřebujete. Co nás na stránkách e–shopu zaujalo, to byla vedle bohatého sortimentu možnost, orientovat se při výběru zboží několika způsoby. Buď standardně podle sekcí, do nichž jsou produkty rozděleny (balónky, čepičky, konfety atd.), dále podle barvy (bílá, modrá, apod.), nebo podle motivu (Medvídek Pú, Mickey Mouse, Svatba, Ples atp.). 



Balónky nesmí chybět
Co by to bylo za oslavu bez balónků? Ty přeci nesmí chybět na žádné správné párty!  Vzhledem k velmi nízké pořizovací ceně balónků získáte „hodně muziky za málo peněz“. V sekci „Barevné balónky“ lze objednat balónky již od 1 ks libovolné barvy. To znamená, že si můžete zvolit třeba růžovo-bílou oslavu a objednat balónky pouze v těchto barvách. Záleží jen na Vás.
Mezi zajímavé doplňky vhodné na dětské oslavy dále patří „Fóliové balónky s potiskem“. Vybírat můžete z mnoha krásných motivů. Některé z nich jsou určeny přímo ke slavení narozenin. Co Vás možná pobaví, to jsou balónky oslavující příchod nového miminka s nápisem: Je to kluk! Nebo: Je to holka!

 
Balónkové speciality
Speciální narozeninové balónky se jménem malého oslavence, případně s číslovkou, s nápisem, či Vámi zvolenou grafikou jsou k mání již v menších sériích po 50 kusech. Odborníci na dětské oslavy Vám ochotně vytisknou libovolný obrázek, který dodáte ve správném grafickém formátu.
Další specialitou jsou balónky s potiskem fotky. Proč si nenechat natisknout fotografii oslavence přímo na balónky? To je zatím možné pouze v černobílé verzi. Pokud však máte zájem o barevnou fotografii Vaší ratolesti, můžete si ji na balónek vytisknout sami. V e-shopu najdete tento produkt pod označením „Balónek s Vaší fotkou“. Balení obsahuje 3 balónky a návod na potisk fotografie.
Balónky můžete nafukovat ústy, ruční pumpou, anebo héliem. Nabízíme Vám několik balení hélia. Vše potřebné se dozvíte v sekci „Hélium“.
 
Veselou oslavu!
Každý dětský narozeninový dort si přeje být ozdoben svíčkami. V internetovém obchodě na Vás proto čeká bohatý výběr dětských dortových svíček v přijatelných cenových relacích. Slavnostní stolování můžete zpestřit ubrusem, ubrousky, talířky či kelímky s dětskými motivy. 
Pro zábavu dětí Vám doporučujeme objednat frkačky, nebo trumpetky. Jeden den v roce ten hluk snad vydržíte! Děti jistě ocení, když jim rozdáte třeba veselé party čepičky, korunky pro princezny, anebo pirátské čepice. Když už je řeč o zábavě, za zmínku také stojí neobvyklé balónky ze sekce „Balónky různých tvarů“. A nechtěly by děti zkusit vyrobit zvířátka z tvarovacích balónků? 
Že jsme zapomněli na dárky? Zabalte je do krabic s dětským motivem. Stále tu ještě něco chybí? Nejspíš slavnostní girlanda. To už by ale mohlo pro letošek stačit. Oslava klidně může začít. Další překvapení si schovejte na příští rok. Uteče to jako voda! Přejeme Vám a Vašim dětem tu veselou oslavu plnou zábavy!     
 
Tip pro Vás: Předtím než začnete objednávat zboží, zaregistrujte se, abyste mohli využít slevu ve výši 2 % z objednávky. Pokud bude zboží objednávat subjekt, jako je mateřské centrum, mateřská škola, popř. jiná rozpočtová organizace, internetový obchod mu poskytne další výhody. Máte dotazy? Neváhejte napsat, nebo zavolat! Velmi rádi a ochotně Vám poradí. 

www.Balonky.cz