Také už se vám někdy stalo, že jste jeli něco koupit kilometry daleko a nic se vám nelíbilo? Tyto situace většinou dopadají buďto tak, že něco koupíte jen proto, že jste kvůli tomu jeli dlouhou cestu, anebo odjedete s prázdnou.
Dvojnásob to platí u toho, co by mělo sloužit dlouhou dobu. Mluvíme tedy o věcech do interiéru, jako jsou dveře, zárubně, kování nebo třeba podlahy.

Firma DODO for life disponuje eshopem s nabídkou dveří Sapeli, kde najdete to pravé pro váš domov a nemusíte kvůli tomu jezdit ani daleko.Jednoduše si vyberete v pohodlí domova a vše si necháte doručit přímo k vám.

Interiérové dveře Sapeli
Eshop SAPELI nabízí dvě katergorie vnitřních dveří. Sapeli ELEGANT a Sapeli LOTOS. Nepřeberné množství druhů dýhy vám umožní sladit dveře se zbytkem vašeho domova a je pouze na vás, zda zvolíte dřevěné, laminátové, plné nebo prosklené.

Interiérové dveře Sapeli LOTOS - eshop SAPELI

Kování Cobra
Společnost COBRA funguje na trhu již 25 let, což je už samo o sobě zárukou kvality. Výběr je opravdu veliký a eshop DODO for life vám nabídne bezpečnostní a ochranná kování a designové kousky. Objednat si můžete hliníkové, interiérové, kované i nerezové kliky v zajímavých tvarech a sladit tak celek, aby pasoval do vašeho domova.

Dveřní kování COBRA eshop

Dveřní pouzdra
Aby byly vaše nové dveře kompletní, potřebujete kromě stylového kování také vhodná dveřní pouzdra. Zvolit si můžete jednokřídlou a dvoukřídlou variantu. DODO for life nabízí jak pouzdra do sádrokartonu, tak do zdiva.

Dveřní pouzdra Eclisse eshop

Podlahy Balterio

Protože v moderním bytě nesmí chybět originální podlahy, které jsou skvělé na údržbu a vypadají báječně, nabízí eshop Sapeli také laminátové a vinylové podlahy. Jestli se ve vašem interiéru bude vyjímat specifická Oliva, světlá Borovice nebo elegantní dub, už necháme pouze na vás.

Podlahy Balterio eshop

To vše můžete pořídit na eshopu DODO for life, a pokud si přeci jen rozmyslíte, že byste se na produkty rádi podívali osobně, neváhejte navštívit jednu z prodejen Sapeli.