Vrata podle Vašich představ 
Najít ta správná garážová vrata ke svému domu není vůbec jednoduché. Když se Vám to však podaří, výsledek obvykle stojí za to. Krásný dům se pyšní vraty, která elegantně podtrhnou jeho estetickou hodnotu. Chcete tip, kde pořídit garážová vrata podle Vašich představ? Zavítejte na www.lomax.cz, na stránky českého výrobce garážových vrat, který Vám dodá vrata přímo na míru, a to nejen co se týče velikosti, ale i vzhledu.


A jaké jsou další přednosti garážových vrat LOMAX? Nikdo jiný na trhu neposkytuje takové záruky kvality jako právě LOMAX. Na vratové křídlo u sekčních vrat máte záruku 10 let. Společnost působí na trhu déle než 18 let a za tu dobu vyvinula pro své zákazníky dokonalý servis. Profesionálně vyškolení pracovníci pracují rychle, spolehlivě a v případě montáže vrat se postarají o Vaši objednávku od A až do Z. Také po dokončení montáže Vám rádi pomohou s každým problémem způsobeným nehodou či jinou neopatrností při manipulaci s vraty.        

Můžete si zde vybrat ze široké nabídky imitací dřeva a celkem z 2500 barevných odstínů dle vzorníku RAL. Fantazii se meze nekladou ani, pokud jde o prolisy vrat. Je libo kazeta, lamela, středový prolis, vrata zcela bez prolisu, anebo máte svůj vlastní návrh? Žádný problém. Teď už zbývá jen rozhodnout, jaký typ vrat vlastně chcete.


Typy vrat
 
U společnosti LOMAX máte na výběr ze tří typů vrat. Zásadní rozdíl mezi jednotlivými typy spočívá ve způsobu, jakým se zasunují. Sekční zajíždějí pod strop, posuvná do boku a rolovací se navíjejí pod strop garáže.

Sekční vrata jsou vhodná do privátních garáží i průmyslových objektů. Lze do nich integrovat vstupní dveře. Nepotřebují téměř žádný prostor před, ani uvnitř garáže. Jejich výhodou je možnost částečného pootevření.

Posuvná vrata, která se rovněž skládají z jednotlivých sekcí, se používají většinou tam, kde jsou vrata jediným vchodem do domu. Proto jsou vybavena funkcí, která je otevře jen na šířku potřebnou k průchodu osob, čímž se zabraňuje mimo jiné tepelným ztrátám. Jejich instalace není prostorově náročná.


Oba typy sekčních vrat Lomax jsou zařazeny do programu Zelená úsporám.


Rolovací vrata
díky svému konstrukčnímu a technickému řešení nezabírají uvnitř garáže téměř žádné místo. Navíjí se totiž do balu nad horním okrajem vrat. Lze je nainstalovat bez stavebních úprav do již hotové garáže.


Ovládání, design a servis
Garážová vrata Lomax se vyznačují dokonalou tepelnou i zvukovou izolací a lze je ovládat jak ručně, tak elektropohonem. 
Všechny tipy prolisů můžete kombinovat s imitací dřeva, nebo libovolným barevným odstínem. Finální vzhled vrat lze doplnit moderními nerezovými prvky.


Náš tip:
Ocelová vrata v imitaci dřeva vyrobená nejmodernější technologií, a to nanesením speciální fólie imitující dřevo na ocelový pozinkovaný hladký plech.

Součástí dodávky je také montáž. V případě poruchy vrat jistě oceníte komplexní servis, v jehož rámci můžete využít také bezplatnou zákaznickou linku. 


Předokenní rolety – strážci tepla i soukromí
 
Předokenní rolety LOMAX jsou právem považovány za strážce tepla. Účinně totiž brání tepelným ztrátám. Kromě toho, že zamezují úniku tepla okny, snižují hlučnost v místnosti až o 16 dB, chrání okna před silným větrem, bouří či krupobitím. V létě pomáhají udržet v interiéru chladnější klima, a zároveň chrání vybavení interiéru před nežádoucím UV zářením. 

Dalším kladem předokenních rolet je, že představují velmi účinnou překážku pro zloděje. Velkým hitem se v poslední době stala instalace automatických žaluzií nebo rolet s elektrickým pohonem a jejich napojení na centrální systém, hodiny či sluneční a větrná čidla. Před odjezdem na dovolenou stačí naprogramovat doby automatického vytažení a spuštění roletových systémů, aby nikdo neměl nejmenší tušení, že je Váš dům prázdný.

Na www.lomax.cz si můžete vybrat buď rolety určené pro dodatečnou montáž na již hotový dům, anebo (v případě realizace novostavby či rekonstrukce) rolety zabudované pod omítku.



Co jistě oceníte, to je široký výběr z barevných provedení hliníkových lamel. Račte si vybrat roletu dle barvy omítky! Vodicí a koncové lišty se dodávají v libovolné barvě RAL nebo v dekoru dřeva, jako je například zlatý dub, či mahagon.

Předokenní rolety Lomax lze ovládat mechanicky pomocí šňůrového či popruhového navijáku, nebo trubkovým elektropohonem s možností obsluhy místně nebo centrálně. Ovládání můžete doplnit také o časové spínače nebo rádiové řízení.

Ploty a brány
Vedle garážových vrat a předokenních rolet v katalogu výrobků Lomax rovněž najdete plotové sestavy s různými typy výplní, brány, posuvné brány, křídlové brány a branky (včetně doplňků a příslušenství), které se honosí nádherným designem a dodají Vašemu království na osobitosti.



Že už dávno toužíte po krásných garážových vratech, které jen tak někdo nemá? Rozhodli jste se ochránit svůj dům prostřednictvím předokenních rolet? Anebo byste rádi elegantně oddělili či ohraničili svůj pozemek hezkým plotem či stylovou bránou?


Stačí jen oslovit některého z autorizovaných prodejců, jejichž mapu včetně kontaktů najdete na webových stránkách www.lomax.cz!