Jestliže od základů realizujete své bydlení nebo jste se rozhodli pro jeho renovaci, neudělejte tu samou chybu, jako spousta lidí před vámi. Inspirujte se novými trendy v oblasti interiérových dveří, se kterými v tomto roce přišel na trh český výrobce CAG. Nové dekory nebo úprava skel vám umožní vybrat si takové dveře, které se stanou perlou vašeho domova!

Nejsou dveře jako dveře
Dveře jsou bránou do duše domova. Tohoto hesla se drží i CAG - český výrobce interiérových dveří působící na českém trhu již od roku 1998, který se mimo jiné věnuje i výrobě vestavěných skříní, šaten či jiného nábytku zhotoveného na míru. Proto v letošním roce rozšířil paletu odstínů interiérových dveří o čtyři nové dekory - konkrétně se jedná o dub medový, eben africký, třešeň americkou a pinii šedou.

Nove motivy dveri CAG

Správný odstín dveří je základ
Nejoblíbenější dřevinou je jednoznačně dub, který se může pyšnit celou řadou kladných vlastností. V teplém odstínu s jemnými tóny medu a jantaru tak interiérovým dveřím propůjčí útulný nádech a celé místnosti pak dodá na onom pověstném teplu domova. Jestliže stejně jako spousta lidí dáváte přednost tmavším dekorům, decentní kresba ebenu afrického vás okamžitě zaujme a dá příjemně vyniknout tmavě hnědým až černě zbarveným tónům. I když je tento dekor náročnější na údržbu, je stále oblíbenější a žádanější. Zdařilou kombinaci toho nejlepšího z třešně a olše představuje dekor s názvem třešeň americká, kterou poznáte podle tlumenější barvy, jež na pohled působí teplým dojmem a má až hnědočervené tóny. Dveře v odstínu třešně americké se stanou chloubou interiéru

Interierove dvere CAG

Naopak interiérové dveře zdobené pinií šedou jsou světlého odstínu a hodí se tak především do místností, kde je potřeba přidat opticky pár centimetrů k dobru. Dveře se pyšní reliéfním povrchem s hlubokou strukturou borovicového dřeva. Máte-li rádi odstíny šedé a jemně béžové, pak se tyto dveře stanou vaší srdcovou záležitostí
Ruzne motivy dveri CAG
Dveře dle vašeho gusta
Možnost přizpůsobit vzhled interiérových dveří přesně vašim představám určitě neodmítnete. CAG vám nyní nabízí zajímavé ceny držící se příjemně nízko, což výrazně sníží celkové náklady - zhotovení dveří na míru vašim tužbám vás tak bude o to více bavit! Velice oblíbenou alternativou je sklo Matelux, které díky čisté bílé barvě působí na pohled velmi elegantně. Umožňuje prostupnost světla, které díky jemnému pískování lehce rozptýlí. Pro částečnou neprůhlednost skla se tyto dveře hodí i do místností, kde vyžadujete soukromí a intimitu.

Sklenene dvere CAG s nanotiskem

Netradiční prvek domácnosti
Žádáte pro sebe vždy něco navíc? Standardní úpravy celoskleněných dveří jsou pro vás málo? Chcete svou domácnost oživit netradičním prvkem? I na to společnost CAG myslela a přišla na trh s možností povrchové úpravy skla prostřednictvím nanotisku. Tato metoda umožňuje tisknout prakticky jakoukoli grafiku - fotografie, obrázky, loga, texty a jiné. Kromě nepřeberné škály designů a motivů jistě oceníte i odolnost povrchu proti omaku, vlhku, čisticím prostředkům i slunečnímu záření. Více informací získáte na vzorkových prodejnách CAG nebo na webu výrobce.