Ať již máme kuchyň spojenou s obývacím pokojem, nebo je to samostatná místnost, vždy je dobré předem pečlivě promyslet její uspořádání. Praktické záležitosti jsou v kuchyni totiž nade vše. Nejenže se vyplatí co nejlépe využít daný prostor, ale je důležité myslet na návaznost pracovních zón, na úložné prostory, na dostatečnou pracovní a odkládací plochu, na dosažitelnost horních skříněk, na vodovod, elektrickou zásuvku atd. Kuchyni je třeba řešit jako celek a zapomenout se nesmí ani na jídelní prostor. Kvalitní nábytek do kuchyně, od jídelních setů až po kuchyňské linky, předkládá zájemcům nábytkový portál Kupono.cz.

levna kuchynska linka Varma

Nezatracujte bílou barvu a myslete na snadnou údržbu
Moderní kuchyňské linky v sobě spojují praktické funkce s designem a linka se tak stává dominantou kuchyně. Kuchyňskou linku vybírejte s ohledem na materiál, barevné provedení a především snadnou údržbu. Kuchyně je často nejfrekventovanější místo celého bytu a hlavně je to místo každodenní činnosti. Také se nebojte bílé barvy, zvlášť pokud máte menší kuchyň, nebo nedostatek přirozeného světla. Bílá totiž opticky zvětšuje prostor a odráží světlo.

kuchynska linka Lamont

Jídelní sety do malého bytu i velkých prostor
Společné stolování má něco do sebe. A je jedno, zda teprve začínáte ve dvou, nebo se u stolu sejde celá početná rodina. Společné stolování má být záležitostí příjemnou, někdy i slavností, ať jste doma, nebo na chalupě. Vždy se najde stylové a vhodné řešení pro každý prostor.

jidelni sestava Lord

Malé i velké jídelní sety do kuchyně, rohové jídelní sestavy, rustikální či moderní provedení, masivní dřevo, precizně zpracované odolné MDF desky, variace odstínů moření i různých potahových látek, oválné stoly, rozkládací…

jidelni sestava Monument

Už jste si vybrali svou vysněnou kuchyň?