Nové dveře MERA se slevou 15%
Míříte vysoko? Patříte mezi milovníky hor? Nebo rádi zdoláváte překážky? Interiérové dveře MERA v designu inspirovaném žebříky přemosťujícími trhlinky v ledovcích na cestě k pokoření nejvyšší trekingově dostupné himálajské hoře Mera Peak Vás jistě zaujmou.

Stejně jako akce, která se na ně vztahuje. Komplety dveří se zárubní ve všech modelech a povrchových úpravách, mezi nimi CPL třešeň struktur nebo Sapdecor oliva šedá, jsou nyní se slevou 15%. A nezapomeňte na kliku, všechny interiérové kliky SAPELI můžete mít nyní o 10% levněji.

Originální povrch? Dýha napříč!

Poohlížíte se po originálním povrchu? Objevte půvab dýhy s příčným řezem. Přiznaná stopa opracování přírodního materiálu, ať už v provedení dýha ořech řezaný, nebo dýha dub řezaný, dodá Vašemu interiéru jedinečný vzhled. Díky akci SAPELI navíc za jedinečnou cenu. Na komplet dveře plus zárubeň dostanete slevu od 3690 Kč výše. Slevy se vztahují na všechny modely Elegant a Tenga v povrchovém provedení dýha v příčném řezu.

Interiérové dveře SAPELI ELEGANT

Interiérové dveře SAPELI TENGA

Náš tip: Pořiďte si také bezfalcovou zárubeň Obtus za cenu zárubně Normal se závěsy Esprit Premium zdarma a ušetřete ještě minimálně 2600 Kč.

Akce SAPELI u DODO for life

Dveře a podlaha ve stejném designu
Dalším zajímavým provedením je sukatá dýha, navazující na nový trend, který usiluje o co nejtěsnější sblížení vzhledu dveří s podlahou. Dekory dýha ořech sukatý, dýha dub sukatý, stejně jako dýha smrk sukatý připomínající tvář posetou znaménky krásy vytvoří se suky ve Vaší podlaze dokonalou symbiózu.
Také na provedení sukatá dýha se vztahuje akce – v případě zakoupení kompletu dveří se zárubní získáte slevu 3100 Kč. Ušetřit můžete dalších 2900 Kč, a to díky možnosti získat bezfalcovou zárubeň Obtus za cenu zárubně Normal se závěsy Esprit Premium zdarma.

Využijte zajímavé nabídky u DODO for life a dolaďte tvář svého domova krásnými interiérovými dveřmi SAPELI s přírodním vzhledem! Akce na dveře SAPELI je platná od 1. 5. do 30. 6. 2015.