Pohráváte si s otázkou, kdy je nejlepší doba pro stavbu rodinného domu? Přemýšlíte, v jakém ročním období je nejlepší začít? Pokud chcete dřevostavbu, pak nemusíte vůbec nic řešit. Její stavba totiž není závislá na počasí a začít se může klidně hned teď.

Dřevostavba není náročná na podmínky
Možná se vám teď honí hlavou pochybnosti a otázky, na které chcete znát odpověď. Pravda je taková, že dřevostavby nejsou náročné na podmínky, ve kterých se staví. Oproti klasickým zděným domům, které je ideální stavět na jaře, protože už není zima a na druhou stranu ani velké vedro, není dřevostavba háklivá na počasí.

drevostavba DRAGON 130 EVO

Co to pro vás znamená? Že svůj rodinný dům můžete začít stavět hned teď, ať už je venku podzim nebo léto, ať panují tropy nebo se hodnoty na teploměru zuby nehty drží pod nulou. RD Rýmařov garantuje realizaci domů do jednoho měsíce, bez ohledu na velikost typového domu či počasí, takže bydlet můžete za velmi krátkou dobu. A uznejte sami, že to zní jako velice lákavá nabídka!

Ani studená zima není překážkou
Montované domy ze dřeva jsou daleko více ohrožovány deštěm, nežli mrazem. Proto je možné provést realizaci dřevostavby i během studené zimy. Firma RD Rýmařov, která se ve svém oboru pohybuje již 50 let, dokáže zajistit stavbu i při -15 °C. A to už je pořádná zima, nemyslíte? Mají za sebou nejen desítky let praxe a zkušeností, ale i více jak 24 000 realizovaných staveb, díky kterým se řadí mezi největší dodavatele rodinných domů v Evropě.

montovany dum NOVA 722

Další výhodou montované stavby oproti zděnému domu je skutečnost, že se nemusí nechat přemrznout. Na stavbě se neustále pracuje, nenechává se ležet skladem a jednotlivé práce na sebe pěkně navazují - všechno jde doslova jako po másle.

Dům přesně podle vašich představ
Už víte, jak by měl váš rodinný dům vypadat? Pokud hledáte inspiraci, u RD Rýmařov jí najdete dostatek. Společnost nabízí tři desítky typových řad domů, přičemž každá z nich je příslibem nepřeberného množství rodinných domů, jejich variant provedení a architektonických doplňků. A to by bylo, abyste mezi nimi nenašli ten ideální domek, co myslíte?

Výhodou realizace stavby pod záštitou RD Rýmařov není jen velmi rychlá stavba dokončená do jednoho měsíce či velký výběr, ale i 100% garantovaná cena, která je konečná od samého začátku. Nečekejte žádné prodražování ani vícenáklady. Na stavbu získáte 30. letou záruku, spolupracovat můžete se zkušenou firmou, která staví 500 rodinných domů ročně.

logo RD Rymarov