Chcete slyšet nebo vidět?
Kdyby kůzlátka znala moderní audio a video tabla, vlk by neměl nejmenší šanci. Tyto technické novinky vyvedené ve špičkovém designu z robustní ušlechtilé oceli pomohou ochránit nejen Vaše děti ale celou domácnost. Audio tablo Vám umožní rozpoznat podle hlasu osobu, která stojí u domovních dveří. Ještě více bezpečnosti přinášejí video tabla vybavená kvalitní barevnou kamerou s mimořádným zorným polem a nočním viděním umožňující rozpoznat také obličeje nočních hostů.

videotelefon ABB

Kdopak tu zvonil?
Vnitřní domovní videotelefony Vám to ochotně zdokumentují. Jakmile totiž, ať už zvaní, nebo nezvaní hosté, v době Vaší nepřítomnosti stisknou zvonek, zařízení pořídí hned 3 snímky každého z nich. Vnitřní domovní videotelefony ABB-Welcome pyšnící se úžasným 18cm dotykovým XXL displejem jsou tu proto, aby chránily Váš domov. Jejich velkou výhodou je intuitivní ovládání pomocí šesti rychlých tlačítek s různými funkcemi.

domaci videotelefon

Mějte volné ruce!
Držení přístroje, zejména pokud jde o řízení s telefonem v ruce, je už dávno out. Hands free je proto v případě audiotelefonů ABB-Welcome samozřejmostí. Mějte vše pod kontrolou s volnýma rukama! Podsvícený displej o velikosti 3,8 cm zobrazí nejdůležitější funkce i v úplné tmě. Tlačítky audiotelefonu lze rovněž ovládat zámek dveří, ztlumení zvuku, rozsvícení světla v hale, stejně jako otevření vjezdové brány. Pokud si budete přát, můžete zařízení kombinovat do vícenásobných sestav spolu s vypínači a dalšími přístroji elektroinstalace.

audiotelefon ABB

Design, který ladí
Perfektní funkčnost není v žádném případě na úkor designu. Domovní telefony ABB-Welcome lze totiž dokonale sladit s designem vypínačů a zásuvek. Vyberte si z 9 designových řad, 60 barevných a materiálových provedení! Proč se omezovat, když si můžete spojit krásné s užitečným?

audiotelefon Tango
Náš tip: Domovní audiotelefon nově v populárním designu vypínačů Tango®

Řada prvků domovní komunikace se rozrůstá
Tímto však sortiment moderní dveřní komunikace zdaleka nekončí. Mezi prvky ABB-Welcome patří také přístroje pro kontrolu vstupu, konkrétně snímač karet pracující na frekvenci 13,56 MHz, kódová klávesnice a snímač otisku prstů. Všechny přístroje je možné instalovat jak samostatně, tak ve spojení s ostatními přístroji nahrazujícími tzv. základní tlačítkový modul.

elektronicke klice

Využití i v komerční sféře
Prvky ABB-Welcome nachází své uplatnění nejen v soukromé, ale i v komerční sféře, kde bude k dispozici telefonní gateway k propojení systému ABB-Welcome s pobočkovou telefonní ústřednou. (Telefonní pobočka pak slouží zároveň jako vnitřní audio telefon.) Dále stojí za zmínku rozšíření o karty a identifikační přívěsky pro obě pracovní frekvence, 125 kHz i 13,56 MHz; budou k dispozici pro snímače nabízené v obou systémech domovních telefonů. Žhavou novinku představuje nová generace IP Gatewaye, verze 3.0, fungující přes portál My Busch-Jaeger, která je zcela nezávislá na komunikačním prostředí. Stačí, když je k dispozici připojení na internet.

Dodejte svému bydlení více bezpečí, pohodlí a designu i Vy! Kompletní nabídku moderní audio a video komunikace najdete na stránkách www.domovnitelefonyabb.cz.