Praktické kapslové systémy

Proč by nemohla být Vaše oblíbená kavárna přímo u Vás doma nebo ve Vaší kanceláři? Stačí jediný přístroj. Automatické kávovary Caffitaly spojují výhody kapslových systémů se stylovým italským designem, který lahodí moderním interiérům. Umožní Vám snadnou přípravu perfektního espressa bez nutnosti znalostí baristy, protože přinášejí velmi jednoduché a uživatelsky přívětivé řešení.
Výhoda kapslových kávovarů je, že u nich nevzniká plíseň, jako je tomu u zrnkových kávovarů. Plíseň může zničit chuť a kvalitu kávy, nejčastěji se nachází v odpadní misce, protože tady má optimální podmínky pro množení, tedy teplo a vlhko. Automat se potom musí čistit každý den a to zabere spoustu času.
kavovar Caffitaly

Minimální údržba, vysoká flexibilita

Tyto šikovné přístroje Vás rovněž potěší svou rychlostí a minimální údržbou. Díky malým rozměrům šetří prostor a umožňují flexibilní využití. Když pojedete na dovolenou nebo na letní byt, anebo budete chtít připravit svým hostům exkluzivní zahradní party, není problém vzít je s sebou. Co během přípravy oceníte, to je praktický zásobník na použité kapsle integrovaný přímo do konstrukce kávovaru. A to nejdůležitější - chuť nápojů bude vždy dokonalá díky hermeticky uzavřeným kapslím (trvanlivost kávy je 18 měsíců) a dvěma filtrům pro správný tlak. Pojďme nyní nahlédnout do nápojového menu Ecaffé, abyste věděli, co dobrého k pití si s nimi můžete připravit.

domaci kavovar

Vyberte si nápoj!

Nabídka kávových kapslí Ecaffé do kávovarů Caffitaly je velmi lákavá. Kávové kapsle Cremoso si Vás získá svou jemnou krémovou chutí a plným bohatým aroma kávy Arabica. Díky nízkému obsahu kofeinu si ji můžete vychutnávat po celý den. Milovníky silnější chuti zaujme Prezioso, čistá 100% Arabika s plnou vůní jihoamerické kávy s příjemným, bohatým a vyváženým aroma nebo Intenso - perfektně vyvážená směs z Jižní Ameriky umocněná přídavkem živé indické Robusty. Je libo ještě silnější káva? Red Bull mezi kávami, Corposo s výraznou chutí asijské Robusty a západní Afriky, který je nejsilnější směsí Ecaffé Vás zaručeně probere! Pochutnat si můžete i na bezkofeinové kávě, která obsahuje méně než 0,1% kofeinu, Delicato. Automaty Caffitaly samozřejmě dokážou připravit také lahodné cappuccino nebo café latté, stejně jako horkou čokoládu – stačí jen přidat příslušnou kapsli Emilky nebo Eciok a použít boční trysku k napěnění mléka. Nápoj je připraven během chvilky.

kavove kapsle Caffitaly

Tip pro milovníky espressa:
Že si ze všeho nejvíce pochutnáte na klasickém espressu? Máme pro Vás tip. Automatické espresso model S05, kapslový kávovar ideální do kanceláře, baru, zaměstnanecké kuchyňky, hotelového či motelového provozu (šířka 220 mm x výška 290mm x hloubka 332 mm a váha 6 kg). Kávovar S05 je tvořený ocelovým termoblokem, má odnímatelnou nádrž na vodu o objemu 2 l a tlak 15 barů. Je k dostání ve třech designových provedeních: carbon, titan a white. Více o něm, stejně jako o ostatních automatických kávovarech Caffitaly, najdete na stánkách nápojové ambulance.

Vyberte si ten pravý a mějte svou oblíbenou kávu stále u sebe!