Podlahové vytápění má ale ještě další přednosti. Vytápí celou plochu místnosti, ve které je instalováno. A navíc, na zdi nejsou neestetické a místo zabírající radiátory.

Avšak klima podlaha
 BEKOTEC-THERM jde ještě dále, odstraňuje časté problémy s podlahovým vytápěním spojené a navíc, je mnohem úspornější.

Známé problémy podlahového vytápění
Podlahové vytápění je samozřejmě skvělé, to mu nelze odepřít. Nicméně klasické montáže podlahového vytápění mají několik úskalí. S nimi se nejeden majitel tohoto druhu vytápění již setkal. Neboť nároky na podlahové vytápění jsou značné, ne všechny materiály jsou na to dobře „stavěné".

                   

Především z pohledu tepelných vlastností a izolace ve vlhkém, či dokonce mokrém prostředí. Na běžných potěrech podlahového vytápění je třeba dodržet náročné technologické limity a pokud se něco opomine často dochází k vyboulení keramické dlažby. To je zapříčiněno tím, že keramická dlažba a potěr mají jiné tepelně fyzikální vlastnosti a jinak při změnách teplot pracují. Proto pak vznikají trhliny, vyboulení a další poruchy podlahy, jejichž oprava si vyžádá nepříjemné dodatečné náklady.

Klima podlaha BEKOTEC-THERM – řešení jako celek
Těmto problémům se vyhnete, pokud budete mít instalován systém BEKOTEC-THERM
, který byl vyvinut jako jeden celek. Všechny použité materiály mají shodné, nebo velmi podobné vlastnosti. Vaše podlahové vytápění tak nebude poskládáno z materiálů různých vlastností ale z těch, které se doplňují. BEKOTEC-THERM jde však mnohem dále a skladba podlahy je mnohem tenčí, díky speciálnímu potěru na systémové desce.

  

Tento patentovaný systém umožňuje mnohem rychlejší přenos tepla a zároveň pracuje jako zvuková izolace. Tedy podlahu vytápíte mnohem kratší dobu a uvolňované teplo rychleji přechází do místnosti. Tento efekt se kladně projeví i na Vaší peněžence, jelikož budete za podlahové vytápění platit mnohem méně. Nehledě na to, že hrozba poruchy podlahové krytiny je snížena na minimum. A to je úspora nejen financí, ale také Vašich nervů.

                                     

Navštivte naše prodejní centra v Praze a Břeclavi, kde Vám systém klima podlahy rádi předvedeme a vše vysvětlíme. Podáme Vám rovněž informace o servisu, připravíme kompletní návrh a doporučíme vhodnou montážní firmu včetně stavebního dozoru. V případě, že si klima podlahu přejete vybudovat sami, či jste firma a chcete si zvýšit odbornost, rádi Vám poskytneme odborné školení.

Prodejna Břeclav - Detalon s.r.o.
U Nemocnice 3372/8, 690 02 Břeclav 2
telefon: +420 739 379 696
e-mail: breclav@detalon.cz
Po – Pá: 7:30 – 17:00, So: 7:30 – 12:30

Prodejna Praha - Detalon, s.r.o.
Novodvorská 994/138, 142 21 Praha 4
telefon: +420 239 047 600
e-mail: info@detalon.cz
Po – Pá: 7:30 – 18:30, So: 8:00 – 13:00

www.detalon.cz