Nábytek na míru vyrábíme v současném designu a přizpůsobujeme rozměrům vašeho domova. Ať už potřebujete vestavěné skříně, šatní místnosti, kancelářský nábytek, ložnice, obývací pokoje, předsíně, dětské pokoje, koupelnový nábytek, konferenční stolky nebo jiný nábytek, vždy obdržíte dokonalý výrobek.

nabytek na miru

Garantujeme vysokou kvalitu kuchyní a nábytku z naší výroby. Používáme kování s doživotní zárukou, plně výsuvné zásuvky, systémy drátěných košů a dalších komponentů, které vám usnadní práci v kuchyni. Při zakázkové výrobě zpracováváme lamino, folie, lamináty, dýhy, dřevo, lakované plochy, sklo, kov, kámen a keramiku.

kuchyne na miru

Výhody pro vás:
Obdržíte praktický a originální návrh kuchyně nebo nábytku. Součástí prezentace je vizualizace. Jsme flexibilní, zajišťujeme kompletnost dodávky i skvělou cenu. Váš nový nábytek bude krásný, kvalitní a funkční.

skrin na miru

Hledáte zajímavé řešení? U nás si určitě vyberete. Jsme odborníci. Máme originální nápady, praktické zkušenosti a najdeme pro vás to nejlepší řešení. Po dvacetiletém působení na trhu máme mnoho spokojených zákazníků a krásných realizací interiérů.

Jsme český výrobce zakázkového nábytku. Objednávejte na www.c-i.cz nebo si domluvte schůzku.

logo CI

Vídeňská 68, 639 00 Brno
tel. Renata: 606 440 130
tel. Jiří: 602 724 666
e-mail: c-i@c-i.cz