Pro sladké usínání a zdravý spánek
Není to pouze kvalita potravin, které jíme, a kvalita oblečení, které nosíme na sobě, co ovlivňuje naše zdraví, ale i kvalita povlečení, ve kterém usínáme. Jinými slovy, na lůžkovinách se nikdy nevyplácí šetřit. Poctivé přírodní materiály nejenže nezpůsobují nežádoucí alergické reakce, ale také umocňují náš příjemný pocit, když uléháme do peřin, probouzíme se v nich a odpočíváme. Nehledě na to, že kvalita je zárukou stálobarevnosti, snadné údržby i dlouhé životnosti.


Povlečení mako-satén.

Oblíbené povlečení Stella
Krásné povlečení z osvědčených přírodních materiálů, jako je především čistá česaná bavlna, si dnes můžeme vybrat v mnoha krásných designech, které sluší jak moderním, tak tradičním ložnicovým interiérům. Velké oblibě se těší povlečení Stella Ateliers z pravé egyptské bavlny vyráběné v provedení Mako Jersey, Mako Satén, anebo Švýcarský Prémium satén. Široká škála ložního prádla, ze kterého si vyberou i ti nejnáročnější, včetně prostěradel, plédů, dekorativních polštářků a dalších krásných textilních doplňků nejen do ložnice, je zde k dostání za velice příznivou cenu.


Povlečení mako-jersey.

Stella myslí také na nejmenší

Kvalitní povlečení ocení také zákazníci, kteří ještě neumí mluvit, a proto jim je kupují maminky, nejčastěji ještě v období těhotenství. Právě pro ně společnost Stella Ateliers přichystala speciální kolekci povlečení Stella Baby. Dívčí růžové provedení inspirované krásnými vílami Fairy, modrý set Marine pro chlapce a neutrální set Koala. Všechny dětské sety do postýlky jsou vyrobené z 100% čisté česané bavlny, z materiálu Mako-Jersey, který garantuje maximální komfort také pro miminka s mimořádně citlivou pokožkou.


Povlečení Stella Baby - set Koala.

Přejeme Vám sladké sny.