Vašim požadavkům na míru

Specializovaná brokerská společnost GEPARD FINANCE poskytuje poradenství v oblasti hypotečních úvěrů i kompletního zpracování úvěrových a pojišťovacích produktů. Protože srovnávají nabídky všech hypotečních bank, spolupráce s jejich makléřem je zárukou výběru nejlepší a nejlevnější varianty pro Váš konkrétní případ financování nemovitosti. Pokud právě srovnáváte nabídky jednotlivých hypotečních bank, můžete si usnadnit práci tím, že se rovnou obrátíte na makléře z GEPARD FINANCE, který Vám zajistí nejnižší dosažitelnou úrokovou sazbu, stejně jako kvalifikované finanční poradenství a administrativní služby zdarma.

 

Nejlevnější hypotéka rychle a bezplatně

Jestliže využijete komplexního řešení nejlevnější hypotéky na jednom místě, ušetříte nejen čas a peníze, ale také se vyvarujete možných chyb, kterých byste se mohli ve složitém hypotečním procesu dopustit. Makléři Vám dále poradí, za jakých podmínek lze žádat o dotaci, poskytnou Vám informace ohledně dotačních programů, státní podpory a daňových úspor spojených s hypotečním úvěrem. Pomohou Vám i s méně obvyklými variantami hypoték. Že už dávno čerpáte hypoteční úvěr od své banky? Využijte možnosti refinancování do jiné hypoteční banky. Hypoteční makléři prověří, zda byste jinde nemohli ušetřit i včetně poplatků spojených se změnou banky. Velká výhoda využití služeb GEPARD FINANCE spočívá v rychlosti a komfortu vyřízení žádosti. Svůj úvěr můžete začít čerpat již několik dní po dodání potřebných dokladů. Svou schůzku s makléřem si domluvíte podle svých časových možností.

  

Hypotéka bez starostí

Kromě toho, že díky využití služeb hypotečního makléře GEPARD FINANCE získáte nejlevnější hypotéku s nejnižší dosažitelnou úrokovou sazbou na trhu, což Vám v budoucnu pomůže ušetřit nemalé finanční částky na úrocích z hypotečního úvěru, ušetříte si také spoustu starostí. Po společné úvodní konzultaci, kdy pro Vás makléř nalezne optimální variantu úvěru, a po předání potřebných dokladů, za Vás vede veškerá jednání. Hypoteční makléř zjišťuje vzájemnou komunikaci s bankou, sleduje průběh schvalovacího řízení, o jehož výsledcích Vás průběžně informuje a na žádost banky doplňuje potřebné informace. Osobně Vás doprovodí do banky k podpisu úvěrové smlouvy, pomáhá Vám s plněním podmínek pro čerpání. Podpisem smlouvy a čerpáním úvěru však jeho práce nekončí. Poradí Vám s pojištěním nemovitosti. Služby hypotečního makléře můžete využívat po celou dobu splácení úvěru.


Rozhodli jste se, že využijete možnosti získat nejlevnější hypotéku? Nalistujte webové stránky www.gepardfinance.cz, kde si můžete sjednat svou osobní schůzku s makléřem on-line! Obchodní místa GEPARD FINANCE najdete po celé České republice.