Inspirováno čistou přírodou
Pokud si potrpíte na čistý přírodní vzhled evokující procházku lesem, jistě Vás zaujme variabilní předsíňový program s příznačným názvem NATURE PLUS, který má navíc tu výhodu, že jej můžete zkombinovat s obývacím nábytkem téhož provedení.

Módní vysoký lesk nebo nadčasový dekor?
V případě, že Vám více vyhovuje atraktivní moderní design, vyberte si ze dvou dekorů předsíňového nábytku FLAME. Přední plochy se mohou pyšnit buď kombinací dubu SAN REMO s bílým vysokým leskem, nebo dubem SAN REMO v kombinaci s dekorem břidlice. Vysoká variabilita nábytku umožňuje uspořádat sestavu dle individuálních potřeb.

moderni nabytek do predsine Flame

Světlý dub prosvětlí interiér
Do tmavé předsíně vnese radostnou náladu světlý dekor dubu SONOMA. Ani nábytkové řadě GO nelze upřít vysokou variabilitu a elegantní vzhled. Další sofistikované provedení, kde má každá věc své místo.

variabilni nabytkova sada Go

Nádech venkova v moderním pojetí
Je libo ještě více prosvětlení? Model ANTWERPEN naplní Vaše bydlení příjemným světelným optimismem a neobyčejnou lehkostí. Ideální varianta pro všechny, kteří milují atmosféru venkova ovšem v moderním pojetí.

elegantni bila predsin Antwerpen

Třpyt hvězdné dráhy
Chcete předsíň, jakou skutečně nikdo nemá? Vyšperkujte ji nábytkem, který se díky zářivým SWAROVSKI elements bude třpytit jako noční obloha plná hvězd. Předsíňový program ORBIT si samozřejmě můžete dopřát i bez příkras.

nadcasovy predsinovy program Orbit

Pokračujte v předsíňovém duchu
Už jste si vybrali tu svou? Avšak pozor! Pokud nechcete, aby Vaši hosté poté, co uvidí Vaši krásnou novou předsíň, byli zklamáni vzhledem Vaší jídelny, ložnice nebo obývacího pokoje, pokračujte v zařizování!

V internetovém obchodě www.atraktivni-nabytek.cz najdete nejen rozmanitý výběr předsíňových programů v mnoha různých provedeních (masiv, vysoký lesk, různé dekory dřevin), ale nábytek pro celé Vaše bydlení. Při nákupu zde kromě vysoké kvality a dobré ceny rovněž oceníte bezplatné služby dopravy, nastěhování a montáže zdarma.